030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Btw voorfinancieren

Leestijd: 2 minuten 

Financial Lease is voor veel ondernemers d ideale oplossing als het gaat om de aanschaf van een zakelijke auto. Je rijdt namelijk direct in jouw eigen (bedrijfs)auto, zonder dat je een flinke investering hoeft te doen. 


Omdat jij als ondernemer de btw van de auto volledig kunt terugvorderen, betaal je bij het afsluiten van het contract de btw zelf aan. Dit betekent dat jij de btw voorschiet en vervolgens kunt terugvorderen bij de belastingdienst. Het voorschieten van de btw wordt door ondernemers vaak als struikelblok ervaren… Maar nu betaalt de bank tijdelijk de btw!

In deze podcast vertelt Stef alles over het voorfinancieren van de btw:


Geen Spotify? Klik hier

Investeer in andere bedrijfsmiddelen 

Als ondernemer moet je dagelijks veel keuzes maken. En daarvan is bijvoorbeeld de aanschaf van een degelijke (bedrijfs)auto. Omdat wij bij Financial Lease begrijpen dat jij je daarnaast ook bezig houdt met andere zaken, proberen we het leasen van een auto zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk voor jou te maken. Dat je zelf de btw moet voorschieten komt dan ook niet altijd even goed uit. Daarom kun je nu bij FinancialLease.nl ook de btw laten voorfinancieren. De bank schiet voor jou het btw-bedrag voor, zodat jij direct kunt rijden, zonder enige aanbetaling van de btw! Op deze manier houd jij tijd en geld over voor andere zaken, zoals investeren in je bedrijf of andere bedrijfsmiddelen. 

Wil jij direct Financial Leasen? Bekijk onze voorraad! 

Personenauto's       Bedrijfsauto's


De bank betaalt de btw

Jij hebt een auto gevonden, een aanvraag gedaan en goedkeuring gegeven op de offerte. De bank betaalt de btw als aanbetaling, het lease bedrag en de eventuele inruil aan het autobedrijf. Vervolgens verreken jij het btw-bedrag bij de belastingdienst en betaal je de btw na ontvangst terug aan de bank.

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor het voorfinancieren van de btw? Neem vrijblijvend contact op met een van onze lease adviseurs of zoek alvast een auto uit onze voorraad!


Liever een video bekijken?