0

De elektrische Tesla Model 3 werd afgelopen september uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2021. Het is voor het eerst dat, sinds de eerste uitreiking van de prijs door Automobiel Management ruim dertig jaar geleden, de titel wordt gewonnen door een elektrische auto.
De prijs voor beste nieuwkomer werd gewonnen door de Volkswagen Golf 8.

Tesla Model 3: Zakenauto van het jaar 2021 FinancialLease.nl

De Tesla Model 3

De Tesla Model 3 was een tijd de marktleider van de elektrische auto’s in Nederland. Gezien de groeiende populariteit van elektrische auto’s, is het is daarom ook niet zo gek dat de Model 3 daarom is verkozen tot zakenauto van het jaar. De Tesla Model 3 heeft een ruime actieradius tot 500 kilometer per laadbeurt. Het is een wat kleinere, eenvoudigere en een betaalbare auto dan de voorganger: de Tesla Model S. Hij is geliefd bij ondernemers omdat “het bijdraagt aan de duurzame uitstraling van het bedrijf” en “je niet inlevert op luxe”.

Lease nu een Tesla Model 3

Kies voor een Tesla Model 3 en profiteer van een lager bijtellingspercentage dan auto’s met brandstofmotor. Kies je voor een jonge tweedehands Tesla uit 2020? Dan profiteer je zelfs van slechts 8% bijtelling over the aanschafbedrag tot € 40.000,-.

Bekijk het ruime aanbod Tesla Model 3 lease auto’s:

 

Meer informatie via Automobiel Management.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.