0

Ter ere van ons tienjarig jubileum konden ondernemers tijdens de actieperiode van 8 t/m 31 maart kans maken op één jaar gratis leasen. Meedoen aan onze winactie was simpel: je hoefde enkel tijdens de actieperiode een aanvraag te doen voor jouw volgende Financial Leaseauto.

Winnaar 1 jaar gratis financial lease autorijschool bax

Winnaar van 1 jaar gratis leasen

Op 8 april maakten we de winnaar van de actie bekend: Peter Bax, eigenaar van Autorijschool Bax te Schoonhoven. Peter had een aanvraag gedaan voor en Audi A3 en een afspraak voor aflevering ingepland bij Jan van Veen Auto’s. Op de dag van aflevering verraste onze Lease Adviseur samen met de autoverkoper, de zoon van de winnaar!

Artikel gaat verder onder de video.

Reactie van de winnaar

Omdat Peter (62) zelf de prijs niet in ontvangst kon nemen, belden wij naderhand om zijn reactie te peilen:

“Ik werd door de Lease Adviseur gebeld om te vragen of we tijdens de aflevering een foto konden maken voor promotiedoeleinden, dat leek mij hartstikke leuk,” aldus Bax. De uitreiking van de cheque kwam als een complete verrassing: “Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn omdat ik een praktijkexamen had van een leerling, dus mijn zoon zou naar de dealer gaan om de auto op te halen. Die was helemaal overrompeld door de confettikanonnen en de camera’s!”

De prijs komt goed terecht voor de rijschoolhouder: “We hebben twee lockdowns meegemaakt waarin we geen lessen konden geven en er geen examens konden worden afgelegd. Dat is natuurlijk heel jammer geweest, omdat de studenten hierdoor veel uitstel hebben gehad. Gelukkig konden we in maart weer volop aan de gang!” Met de ondersteuning vanuit de overheid door de TOZO- en de TVL-regeling heeft het bedrijf, dat dit jaar 12 jaar bestaat, de periode kunnen overleven. “Deze prijs is echt een aangename verrassing en een financiële meevaller.”

De leaseauto van de winnaar

Voor de lessen heeft de rijschoolhouder twee auto’s beschikbaar: een handgeschakelde Renault Captur en de Audi A3 met automatische transmissie. De laatste wordt ook privé gereden omdat er bij Financial Lease geen restricties zijn op de kilometers: “Dan haal ik even de pedalen van de dubbele bediening eruit.”

Niet gewonnen?

Heb jij tijdens de actieperiode een Financial Leaseaanvraag gedaan voor jouw volgende zakelijke auto, maar heb je helaas niet gewonnen? Niet getreurd! Onze Lease Adviseurs zetten zich dagelijks voor jou in om de beste leasedeal te regelen voor jouw onderneming.


Meer weten over Financial Lease? Bekijk alle voordelen!

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.