Volvo C70 lease auto's

De Volvo C70 is een sportieve en betrouwbare cabriolet die in 1997 op de markt verscheen. Sinds 2006 heeft de cabriolet een elektrisch bedienbaar stalen klapdak en in 2009 onderging de Volvo C70 een grote verandering wat betreft de verkrijgbaarheid in motoren. Vanaf 2013 zijn deze modellen niet meer geproduceerd door Volvo. De Volvo C70 lease auto is zowel voor lange ritten als korte stadsritjes zeer geschikt. De auto staat bekend om zijn degelijkheid en het comfort wat hij biedt aan de bestuurder en de andere passagiers. Het model is zeer onderhoudsvriendelijk en de onderdelen zijn altijd ruim beschikbaar.

female

Volvo C70 lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

C70

Kies uit het motorenaanbod

Sinds 2009 bestaat het motorenaanbod van de benzineuitvoeringen uit een 2,4 liter motor en de T5. De dieselvarianten zijn leverbaar in vier motoren: de 2.0D, D3, D4 en D5. Al deze motoren zijn verkrijgbaar als handgeschakelde versnellingsbak en als automaat. Het aanbod in occasions is erg ruim: zowel de cabriolet van de tweede generatie als de coupé van de eerste generatie zijn goed vertegenwoordigd. Het dak bestaat uit drie elementen en is binnen slechts 25 seconden geopend en gesloten. Wanneer u de Volvo C70 lease auto als cabrio gebruikt, verkleint dit uiteraard het laadvolume in de kofferruimte.

 

Profiteer van de fiscale voordelen

Welke uitvoering u ook kiest, Financial Lease brengt veel voordelen met zich mee. Zo betaalt u niet in één keer de aanschafwaarde van de Volvo C70, waardoor uw bedrijf geen liquiditeit verliest. Tijdens het leasen bent u economisch eigenaar van de auto. Hierdoor heeft u onder andere recht op terugvordering van btw over de aanschafprijs, en komt u in aanmerking voor rente- en investeringsaftrek. Heeft u vragen over het leasen, of over de Volvo C70 lease auto? Neem dan contact met ons op.

To Top