Volvo V40 lease auto's

Eén van de populairste Volvo’s in Nederland is de Volvo V40. Vooral ondernemers kiezen graag voor een V40, met name door enkele zeer zuinige diesels in het aanbod. De huidige Volvo V40 is een vijfdeurs middenklasse hatchback die bestaat sinds 2012. Het model is leverbaar met drie diesel- en drie benzinemotoren: de topversie is een 2.5 liter benzinemotor met een turbolader. Deze heeft een vermogen van 187kW (254 pk). Zowel een start-/stopsysteem als een remenergie-terugwinsysteem zijn standaard bij de Volvo V40. Wil je een scandinavische auto leasen voor jouw onderneming? Bekijk dan op deze pagina dan ons actuele Financial Leaseaanbod Volvo V40.

female

Volvo V40 lease auto's

Desc

Producten 1-9 van 409

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-9 van 409

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

V40

De mogelijkheden van de V40

Het moderne, sterke uiterlijk van de Volvo V40 spreekt veel zakelijke rijders aan. Je kiest tussen een V40 met handgeschakelde transmissie of een automaat. Het leasemodel biedt ruimte voor vier personen en beschikt over minimaal 335 liter bagageruimte. Naast de ‘gewone’ Volvo V40 lease auto is er ook de Volvo V40 Cross Country. Dit model staat 40 millimeter hoger op de wielen en heeft een ruiger uiterlijk. Aangezien het geen officiële SUV is, heeft de Cross Country niet de naam XC40 gekregen maar V40. Volvo gebruikt XC als toevoeging voor SUV’s, en Cross Country als aanduiding voor de all-road versies van hatchbacks en stationwagens. Vul links jouw voorkeuren in als je sneller de juiste business leaseauto wil vinden.

Zakelijk leasen zoals dat bij jou past

Een jonge occasion of nieuwe Volvo V40 leasen is voordelig als je kiest voor Financial Lease. Met deze financieringsvorm is Volvo V40 leasing extra aantrekkelijk, omdat je veel ruimte overhoudt voor andere investeringen. Je betaalt tenslotte niet in één keer de volledige aanschafwaarde van de auto, maar je betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarnaast ben je economisch eigenaar van de auto, waardoor je profiteert van diverse belastingvoordelen. Wil je meer weten over Volvo V40 zakelijk leasen? Neem dan contact met ons op.