Peugeot iOn lease auto's

De Peugeot iOn lease auto is product van een samenwerking met Mitsubishi, waar ook de Mitsubishi i-MiEV en de Citroën C-Zero resultaat van waren. Net als deze modellen is de Peugeot iOn een compacte elektrische auto, die dankzij de zuinigheid en wendbaarheid uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. Er is geen sprake van C02 uitstoot (of andere schadelijke stoffen) tijdens het rijden, en dankzij die eigenschap werd het model bekroond met de Grand Prix Auto Environment 2010. Deze prijs wordt toegekend aan auto’s (en technologieën) die bijdragen aan een beter milieu. De iOn beschikt ook nog eens over een rijke standaarduitrusting: zo profiteert u onder andere van een boordcomputer, centrale vergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ruiten voor en achter.

female

Peugeot iOn lease auto's

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

iOn

Aantrekkelijke eigenschappen van de Peugeot iOn

De Peugeot iOn is een uiterst comfortabele stadsauto van 3,48 meter lang en 1,47 meter breed. Het model heeft een lithium-ion accu met een aantrekkelijke opslagcapaciteit. U kunt de iOn ook gedeeltelijk laden, zonder dat hij regelmatig volledig ontladen moet worden. Gebruikt u een standaard monofase 230V-stopcontact met een beveiligde laadkabel van vijf meter, dan heeft de Peugeot iOn slechts zes uur nodig om volledig te worden opgeladen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Peugeot iOn lease mogelijkheden? Bekijk hier dan onze voorraad en vraag gerust vrijblijvend om een offerte.

 

Financial Lease: gunstige oplossing voor ondernemers

Kiest u voor leasen via FinancialLease.nl, dan maakt u gebruik van Financial Lease als financieringsvorm. Deze manier van investeren brengt een aantal voordelen met zich mee. U betaalt bijvoorbeeld niet in één keer duizenden euro’s, zoals u dat bij het kopen van een auto zou doen, maar u krijgt te maken met een vaste maandelijkse investering. Hierdoor houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke uitgaven. Aangezien u vanaf dag 1 economisch eigenaar bent van uw lease auto, komt u in aanmerking voor diverse belastingregelingen. Wilt u meer weten over Financial Lease, of heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste auto? Neem dan contact met ons op.

To Top