Mini Paceman lease auto's

De Mini Paceman is een aantrekkelijke, compacte crossover SUV. Het interieur van de Paceman is gebaseerd op dat van de Mini Countryman, maar de Paceman is duidelijk langer en lager dan zijn oudere broer. In 2013 kwam het model voor het eerst op de markt. De Paceman is te verkrijgen met twee- of vierwielaandrijving, en verschillende benzine- en dieselmotoren. BMW, de grote kracht achter MINI, kondigde in september 2016 aan te stoppen met de productie. Natuurlijk kunt u altijd terecht op FinancialLease.nl voor een Mini die bij u past. Bekijk op deze pagina de huidige voorraad MINI Paceman lease auto’s en vraag vrijblijvend om een offerte.

female

Mini Paceman lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paceman

Ga ook voor het Mini-gevoel

De Paceman heeft alle eigenschappen die u gewend bent van MINI: compact, speels, en van alle gemakken voorzien. Het is een auto met een geheel eigen karakter. Bij de ontwikkeling van de Mini Paceman is minder geconcentreerd op de hoeveelheid ruimte, maar des te meer op de kracht van de motoren. Verder beschikt het model over diverse veiligheidssystemen, zodat u veilig van A naar B rijdt. De Mini Paceman lease auto staat garant voor dat echte Mini-gevoel. Het model redt zich uitstekend in scherpe bochten, maar biedt ook op lange, rechte wegen een dynamische rijervaring. FinancialLease.nl helpt u graag bij het vinden van de juiste lease auto. Vul links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s te zien krijgt die volledig aan uw eisen voldoen.

 

Mini Paceman leasing met Financial Lease

Steeds meer ondernemers kiezen voor Financial Lease als financieringsvorm voor hun favoriete auto. Hierbij bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingregelingen. U investeert maandelijks een vast bedrag, gedurende de looptijd van het contract. Zo houdt u doorgaans meer ruimte over voor andere belangrijke uitgaven. Wilt u meer informatie over Mini Paceman leasing? Neem gerust contact op met onze lease adviseurs.