Mini lease auto's

Voor een Mini lease auto bent u bij FinancialLease.nl aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een gevarieerd aanbod van de meest uiteenlopende Mini’s: de Mini Clubman, Cooper, Countryman, Mini, One en Paceman. Neem een kijkje aan de linkerkant van deze pagina en selecteer uw voorkeuren. Geef uw eisen door en FinancialLease.nl selecteert de meest geschikte Mini lease auto voor u. Het is mogelijk om te selecteren op onder andere het bouwjaar van de Mini, de kilometerstand, het leasebedrag en de totale prijs. In ons aanbod heeft u bovendien de keuze uit zowel handgeschakelde versies als automaten en benzineversies en diesels. Door het ruime aanbod vindt u altijd een Mini die aan uw wensen en eisen voldoet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mini

De modellen van Mini

Autofabrikant Mini is onderdeel van het Duitse BMW. Waar Mini begon met het produceren van kleine auto’s, is het merk ondertussen flink gegroeid. Mini levert verschillende uitvoeringen, die allemaal erg solide zijn. Het merk produceert verschillende modellen, waaronder bijvoorbeeld de Countryman, Paceman, Clubman en de bekende Cooper. Het blijkt een succesvolle aanpak om met elk model een klein stukje van de markt te veroveren. Vaak ontstaat er een echte hype rondom ieder model dat op de markt komt.


Bekijk het ruime aanbod op FinancialLease.nl

Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende modellen Mini’s: van diverse bouwjaren tot allerlei kleuren. Naast de ruime keuze brengt FinancialLease.nl nog meer voordelen met zich mee. Met een Mini lease auto investeert u niet in één keer duizenden euro’s. Hierdoor houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke uitgaven. Bovendien komt u in aanmerking voor diverse belastingvoordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Gebruik onze handige zoekfunctie en vind de Mini auto die bij uw onderneming past. Heeft u vragen over het leasen of het aanbod? Neem contact met ons op.