Mercedes-Benz GLS-Klasse lease auto's

De Mercedes-Benz GLS-Klasse biedt ruimte voor maar liefst zeven personen. Wanneer u in deze auto rijdt, ervaart u een optimaal comfort. Dit combineert Mercedes-Benz met een uitstekende veiligheid en een grote dynamiek. De GLS-Klasse is geschikt voor meerdere doeleinden, aangezien dit model op de meest uiteenlopende wegen wordt gebruikt. Zowel voor dagelijks gebruik als voor op ongebaande paden, rijdt de Mercedes-Benz GLS-Klasse lease auto zonder problemen. De auto voldoet aan alle eisen die u van dit mooie merk mag verwachten.

female

Mercedes-Benz GLS-Klasse lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

GLS-Klasse

Een uitgebreide standaarduitrusting

De Mercedes-Benz GLS-Klasse lease auto staat bekend om zijn hoge vermogen, dynamiek en de vele mogelijkheden wat betreft de uitrustingen. Dit model is voorzien van een zeventraps automatische transmissie en heeft een maximaal vermogen van 585 pk. Er behoren interessante technologieën tot de standaarduitrusting van de GLS-Klasse. De AMG Dynamic Select rijprogramma’s resulteren in een optimale flexibiliteit en de AMG Performance vierwielaandrijving zorgt voor meer vermogen op de achteras. Het interieur is dynamisch en straalt veel luxe uit. Bij de achterzijde van deze auto ligt de nadruk op de achterlichten en de bumper. Daarnaast beschikt de voorkant over een geheel nieuw design. Het dashboard heeft een geïntegreerd mediadisplay, het stuurwiel is multifunctioneel en ook heeft de GLS-Klasse een middenconsole met touchpad.

 

Bekijk ons ruime en wisselende aanbod

Voor veel ondernemers is leasen gunstiger dan kopen. Bij FinancialLease.nl betaalt u namelijk niet in één keer duizenden euro’s, maar spreidt u de kosten over meerdere maanden. Daarbij bent u wel gewoon economisch eigenaar van de auto, zodat u van diverse belastingvoordelen profiteert. Wij bieden u een ruim en wisselend aanbod met gebruikte, jonge en zelfs nieuwe Mercedes-Benz GLS-Klasse lease auto’s. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan graag voor u aan de slag om uw Financial Lease rond te krijgen. Heeft u nog vragen over het leasen, of over ons assortiment? Neem dan contact met ons op.