Mercedes-Benz GL-klasse lease auto's

In 2006 kwam de eerste generatie van de Mercedes-Benz GL-Klasse op de markt. Het is een SUV die sterk leek op de M-Klasse van Mercedes. In 2012 verscheen de tweede generatie op de markt. Deze auto wordt gezien als een luxe terreinwagen, die maar liefst meer dan vijf meter lang is. Er is voldoende plaats voor zeven personen en u heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een derde rij met zitplaatsen. De Mercedes-Benz GL-Klasse lease auto’s hebben een complete standaarduitrusting wat betreft de veiligheid. De auto is voorzien van airbags bij de bestuurder en bijrijder, sidebags, windowbags, ESP en het comand-systeem.

female

Mercedes-Benz GL-klasse lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

GL-klasse

De meest uiteenlopende uitvoeringen

De Mercedes-Benz GL-Klasse bestaat uit verschillende uitvoeringen: zowel diesel- als benzinevarianten. De GL 320 heeft een zescilindermotor met een vermogen van 224 pk en alle andere modellen van de GL-Klasse hebben een V8-cilinder met een prestatievermogen van 388 pk. De GL 500 is het krachtigste model van alle uitvoeringen. Deze accelereert namelijk in maar liefst 6,5 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Deze uitvoering heeft een maximale snelheid van 240 kilometer per uur.

 

Kies een lease auto die bij uw onderneming past

Met Financial Lease kiest u niet alleen voor een gebruikte Mercedes-Benz GL-Klasse lease auto, ook jonge of zelfs geheel nieuwe auto’s zijn te leasen bij ons. Kies een contract dat goed bij uw budget past en lease tegen een aantrekkelijk maandelijks bedrag uw ideale zakenauto. U bent tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto, waardoor u van diverse fiscale voordelen profiteert. Heeft u vragen over het leasen of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze lease adviseurs.

To Top