Mercedes-Benz GL-Klasse lease auto's

In 2006 kwam de eerste generatie van de Mercedes-Benz GL-Klasse op de markt. Het is een SUV die sterk leek op de M-Klasse van Mercedes. In 2012 verscheen de tweede generatie op de markt en in 2019 de derde generatie GL-Klasse. Deze auto wordt gezien als een luxe terreinwagen, die maar liefst meer dan vijf meter lang is. Er is voldoende plaats voor zeven personen en je hebt tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een derde rij met zitplaatsen. De Mercedes-Benz GL-Klasse zakelijke lease auto’s hebben een complete standaarduitrusting wat betreft de veiligheid. De auto is voorzien van airbags bij de bestuurder en bijrijder, sidebags, windowbags, ESP en het comand-systeem. Zakelijk rijden in een Mercedes GL-Klasse? Kies voor de personenauto of bedrijfsvariant en bekijk de beste leaseprijzen in ons aanbod op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GL-Klasse

De meest uiteenlopende uitvoeringen

De Mercedes-Benz GL-Klasse bestaat uit verschillende uitvoeringen: zowel diesel- als benzinevarianten. De GL 320 heeft een zescilindermotor met een vermogen van 224 pk en alle andere modellen van de GL-Klasse hebben een V8-cilinder met een prestatievermogen van 388 pk. De GL 500 is het krachtigste model van alle uitvoeringen. Deze accelereert namelijk in maar liefst 6,5 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Deze uitvoering heeft een maximale snelheid van 240 kilometer per uur.

Kies een lease auto die bij jouw onderneming past

Met Financial Lease kies je niet alleen voor een tweedehands Mercedes-Benz GL-Klasse lease auto, maar ook geheel nieuwe auto’s zijn te leasen bij ons. Kies een contract dat goed bij jouw budget past en Financial Lease tegen een aantrekkelijk maandelijks bedrag jouw ideale zakenauto. Je bent tijdens het business leasen economisch eigenaar van de GL-Klasse, waardoor je van diverse fiscale voordelen profiteert. Heb je vragen over de beste lease deal voor jou of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze lease adviseurs. Of bereken zelf je maandtermijn Lease Calculator.