Mercedes-Benz GLE-Klasse lease auto's

De Mercedes-Benz GLE-Klasse bestaat pas sinds 2015 en is eigenlijk de nieuwe versie van de M-Klasse. Na de doorvoering van deze naamsverandering bracht Mercedes een coupéversie van dit model op de markt. De M-klasse was eerst namelijk een SUV-model. Vanaf 2015 onderging de M-Klassse een aantal interessante aanpassingen die tot het model van de GLE-Klasse leidden. In het aanbod op FinancialLease.nl vind je diverse uitvoeringen van allerlei jonge occasions en nieuwe zakelijke leaseauto’s. De Mercedes-Benz GLE-Klasse is beschikbaar in verschillende prijsklassen en je hebt de keuze uit zowel sportieve modellen als modellen die zich richten op offroad gebruik. Of toch meer interesse in een tweedehands Mercedes? Op deze pagina staan alle Mercedes GLE leasing modellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GLE-Klasse

Het verschil in vergelijking met de M-Klasse

De positieve eigenschappen van de M-Klasse heeft de Mercedes-Benz GLE-Klasse leaseauto gelukkig nog steeds. Daarnaast onderging de GLE-Klasse nog een aantal aantrekkelijke verbeteringen, onder andere met betrekking tot het verbruik van de auto. Het verbruik van de uitvoeringen van de GLE daalt namelijk met ongeveer 17 procent. De GLE-Klasse introduceert met deze vernieuwingen een 9-traps automaat. Bovendien heeft het model een groter display met een touchscreen en opvallende led-lampen. Ook is de Mercedes GLE verkrijgbaar als hybride.

Zakelijk rijden met de Mercedes-Benz GLE-Klasse

De auto is van alle gemakken voorzien: van een parkeerhulp en klimaatregeling tot cruisecontrol, een navigatiesysteem en zelfs een dodehoekcontrole. Met deze auto kom je niets tekort. Wil je zakelijk rijden in een Mercedes-Benz GLE-Klasse? Financial Lease voor ondernemers is een geschikte oplossing als je op dit moment niet het budget heeft om in één keer de aanschafwaarde te betalen. Bij ons betaal je gedurende de looptijd van jouw contract maandelijks een vast bedrag. Een groot voordeel is dat je in aanmerking komt voor rente- en investeringsaftrek, omdat je economisch eigenaar van de auto bent. Bereken je maandtermijn via de Lease Calculator of neem contact met ons op voor vragen en persoonlijk advies.