Mercedes-Benz M-Klasse lease auto's

Mercedes-Benz M-Klasse lease auto's
In 1997 introduceerde Mercedes-Benz de M-Klasse in Amerika en sinds 1998 is deze SUV ook in Nederland verkrijgbaar. Hiermee was het merk één van de eersten op de markt, want in Europa bood slechts één merk een vergelijkbaar model in zijn aanbod aan: de Range Rover van Land Rover. Na de eerste generatie van 1997 volgde de tweede generatie in 2005, waarna de huidige generatie in 2011 verscheen. De Mercedes-Benz M-Klasse leaseauto staat bekend om zijn dynamiek en comfort. Op FinancialLease.nl vindt je zowel benzineversies als diesels. De sterkste diesel is de ML 320 CDI met 224 pk en van alle benzineuitvoeringen is de ML 63 AMG met 510 pk het krachtigst. Bekijk deze pagina voor alle Mercedes M-Klasse Financial Lease deals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

M-Klasse

Interessante technische specificaties

De Mercedes-Benz M-Klasse leaseauto is voorzien van een aantal interessante technische specificaties: de standaard zeventraps automaat, de krachtig werkende vierwielaandrijving, het preventieve beveiligingssysteem en de Airmatic luchtvering. De M-Klasse is erg fraai afgewerkt en is daarnaast zeer betrouwbaar en comfortabel. De vergelijkbare modellen voor de Mercedes-Benz M-Klasse zijn onder andere de C-Klasse en de S-Klasse maar dan is de M-Klasse een opgehoogde variant. De Mercedes M-Klasse is een model dat niet meer wordt geproduceerd. Dit betekent dat je alleen een occasion Mercedes M-Klasse kan Financial Leasen.

Profiteer van belastingvoordelen bij FinancialLease.nl

Wanneer je de Mercedes M-Klasse wil Financial Leasen voorkom je dat je direct een groot bedrag afrekent. Met Financial Lease spreidt je de kosten en ben je niet in één keer duizenden euro’s kwijt aan een nieuwe auto. Hierdoor houdt je meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Het maandelijkse bedrag dat je betaal hangt af van de looptijd van jouw contract. Hoe langer het contract, hoe lager het bedrag per maand is. Met onze Mercedes-Benz M-Klasse lease auto ben je bovendien economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat je van diverse belastingvoordelen profiteert. Heb je vragen over het leasen of heeft je interesse in een persoonlijk advies? Neem contact op met onze Lease Adviseurs.