Mercedes-Benz M-Klasse lease auto's

In 1997 introduceerde Mercedes-Benz de M-Klasse in Amerika en sinds 1998 is deze SUV ook in Nederland verkrijgbaar. Hiermee was het merk één van de eersten op de markt, want in Europa bood slechts één merk een vergelijkbaar model in zijn assortiment aan: de Range Rover van Land Rover. Na de eerste generatie van 1997 volgde de tweede generatie in 2005, waarna de huidige generatie in 2011 verscheen. De Mercedes-Benz M-Klasse lease auto staat bekend om zijn dynamiek en comfort. Op FinancialLease.nl vindt u een uitgebreid aanbod van zowel benzineversies als diesels. De sterkste diesel is de ML 320 CDI met 224 pk en van alle benzineuitvoeringen is de ML 63 AMG met 510 pk het krachtigst.

female

Mercedes-Benz M-Klasse lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

M-Klasse

Interessante technische specificaties

De Mercedes-Benz M-Klasse lease auto is voorzien van een aantal interessante technische specificaties: de standaard zeventraps automaat, de krachtig werkende vierwielaandrijving, het preventieve beveiligingssysteem en de Airmatic luchtvering. De M-Klasse is erg fraai afgewerkt en is daarnaast zeer betrouwbaar en comfortabel.

 

Profiteer van belastingvoordelen bij FinancialLease.nl

Wanneer u de Mercedes M-Klasse direct wilt aanschaffen, moet u flink in de buidel tasten. FinancialLease.nl biedt u een aantrekkelijke optie aan, waarmee u voorkomt dat u direct een groot bedrag afrekent. Met Financial Lease spreidt u de kosten en bent u niet in één keer duizenden euro’s kwijt aan een nieuwe auto. Hierdoor houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Het maandelijkse bedrag dat u betaalt hangt af van de looptijd van uw contract. Hoe langer het contract, hoe lager het bedrag per maand is. Met onze Mercedes-Benz M-Klasse lease auto bent u bovendien economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u van diverse belastingvoordelen profiteert. Heeft u vragen over het leasen of heeft u interesse in een persoonlijk advies? Neem contact met ons op.