Maserati Ghibli lease auto's

De Ghibli is een sedan van het Italiaanse Maserati, een automerk dat voornamelijk bekendstaat om de productie van snelle sportwagens. De Ghibli kwam op de markt in 2013 als de kleinere uitvoering van de Maserati Quattroporte. Concurrenten van het model zijn onder andere de Audi A6, de BMW 5-serie en de Mercedes-Benz E-Klasse. De Maserati Ghibli is 4,9 meter lang en verkrijgbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren. Maserati bracht de Ghibli uit op een markt die overwegend door Duitse merken wordt gedomineerd, maar is sindsdien erg populair gebleken. Bent u op zoek naar een Maserati Ghibli lease auto? Bekijk hier dan onze huidige voorraad.

female

Maserati Ghibli lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Ghibli

Veilig van A naar B

De Maserati Ghibli lease auto scoort zeker op het gebied van veiligheid erg hoog. Het model scoorde uitstekend bij de crashtests en kent op dat gebied geen zwakke punten. De combinatie van sportief design en het produceren van krachtige geluiden zorgen voor een optimale rijbeleving, die al begint als u in de auto stapt. De Maserati Ghibli is bovendien uitgerust met zeven airbags en verschillende veiligheidssystemen, die ervoor zorgen dat u en uw passagiers veilig aankomen op uw bestemming. Wilt u direct zien welke lease auto’s goed bij u passen? Vul dan uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s ziet die volledig aan uw eisen voldoen.

 

Financial Lease als financieringsvorm

Maserati Ghibli leasen is een uitstekend alternatief voor het kopen van een auto. U betaalt namelijk niet in één keer duizenden euro’s, maar u krijgt te maken met een vaste maandelijkse afschrijving. De looptijd van het contract is grotendeels bepalend: hoe langer het contract loopt, hoe lager het bedrag is dat u per maand betaalt. Bovendien bent u direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Heeft u behoefte aan meer informatie, of persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze lease professionals.

To Top