BMW 5 Serie lease auto's

Kwaliteit en design staan voorop als het gaat om auto’s van BMW. Dit zie je aan de buitenkant, maar ook aan het stijlvolle interieur. Bij de BMW 5 Serie wordt comfort optimaal gecombineerd met prestaties. Het dynamische uiterlijk sluit hier naadloos op aan. Ook trekt BMW de dynamische styling verder door in het interieur: materialen als leer en hout zijn gebruikt om van het business leasen een avontuur te maken. Zoek je een auto die lange ritten niet alleen draaglijk, maar zelfs aantrekkelijk maakt? Kies dan voor een BMW 5 Serie lease special en profiteer van alle fiscale voordelen die Financial Lease met zich meebrengt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

5 Serie

Zakelijk rijden in een BMW 5 Serie

De BMW 5 Serie omvat momenteel de Sedan, Touring, Gran Turismo en de nieuwe 5 Serie Sedan. Veel van deze modellen vind je terug in het huidige aanbod van FinancialLease.nl. De meeste BMW 5 Serie modellen zoals de Gran Turismo en Touring beschikken over aantrekkelijke toepassingen, zoals een elektrisch schuif- en kanteldak, Bi-xenon koplampen (met koplampreiniging) en stoelverwarming. Al onze zakelijke leaseauto’s zijn standaard rijk uitgerust met onder andere navigatie, climate control en diverse veiligheidssystemen. De BMW 5 Serie leaseauto is bovendien nog optioneel uit te rusten met het M Sportpakket. Bekijk bij iedere auto de specifieke eigenschappen en zie direct wat het kost om de betreffende auto te Financial Leasen. Of bereken de maandtermijn voor jouw ideale leaseauto via de Lease Calculator.

Lease direct een zakelijke occasion of nieuwe BMW 5 Serie

FinancialLease.nl helpt je op korte termijn al aan een jonge, nieuwe of gebruikte BMW 5 Serie leaseauto, zoals de BWM 5 Serie GT lease. Wat zijn voor jou de eisen aan een geschikte zakelijke auto? Vul links op deze pagina je voorkeuren in en zie direct de lease deals die aan deze wensen voldoen. Door een auto te business leasen, spreid je de kosten en houd je maandelijks meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Mis je een bepaalde BMW 5 Serie lease auto in het aanbod, of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Lease Adviseurs.