Lexus LS lease auto's

De Lexus LS lease auto is bij uitstek geschikt voor zakelijk rijden. Lexus, de luxedivisie van Toyota, onderscheidt zich al jaren met stijlvolle sedans. Het rijden van een Lexus LS lease auto geeft zowel motorisch als interieur-technisch veel comfort. De automatische transmissie zorgt voor stabiel rijgedrag, zonder oneffenheden in het automatisch op- of terugschakelen. U concentreert zich op deze manier probleemloos volledig op de weg. Ook wat interieur betreft is de Lexus LS een aantrekkelijke zakenauto. Zo heeft het model automatisch bedienbare hoofdsteunen en automatische airconditioning met aan de voorkant twee afzonderlijk te bedienen klimaatzones. Zowel voorin als achterin zijn de stoelen uitgerust met stoelverwarming. Uiteraard bieden alle modellen cruise control, voor extra comfortabel rijden. Dit is nog maar een greep uit de lange lijst van systemen die de Lexus LS lease auto ideale zakenauto maakt.

female

Lexus LS lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

LS

Lexus LS uitvoeringen

Bij Lexus LS leasing kiest u uit drie uitvoeringen. Allereerst is er de Luxury Line, het instapmodel met een geweldige standaarduitrusting. Daarnaast is er de F SPORT Line sportwagen met onder andere F SPORT luchtvering, sportpedalen, F SPORT versnellingspook en sportstoelen met logo. Tot slot is er de President Line. Dit is de meest luxueuze Lexus LS lease auto. Deze uitvoering heeft onder meer elektrisch bedienbare zonneschermen (voor de zijruiten aan de achterkant en de achterruit), audiobediening op de achterbank en elektrisch verstelbare achterzitplaatsen met ergonomisch geheugen.

 

Maak de juiste keuze voor uw budget

Directe aanschaf van een zakelijke auto is niet altijd mogelijk. Budgettechnisch kan het daarom verstandig zijn om te leasen. Kiest u voor Financial Lease, dan betaalt u maandelijks een vast bedrag gedurende de looptijd van het contract. Door kosten te spreiden, houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Tijdens het leasen bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u onder andere in aanmerking komt voor rente- en investeringsaftrek. Heeft u vragen over het leasen? Bekijk onze website of neem contact op met onze lease professionals.