BMW 7 Serie lease auto's

De BMW 7 Serie leaseauto is een model uit de luxe klasse. De eerste generatie van de 7 Serie verscheen in 1977 op de markt. Hiermee ging BMW de concurrentie aan met de S-klasse van Mercedes. De verschillende uitvoeringen van de BMW 7 Serie hebben intern verschillende benamingen: E23, E32, E38, E65, en het model dat het meest actueel is, de F01, is sinds 2008 op de markt. De eerste uitvoeringen van de BMW 7 Serie waren leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, maar nu levert BMW de 7 Serie alleen nog met een automaat transmissie. In eerste instantie was deze auto alleen te bestellen als benzine-uitvoering, maar tegenwoordig zijn er ook diesels en hybride modellen beschikbaar. Bekijk deze pagina voor beste zakelijke leasedeals voor de BMW 7 Serie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

7 Serie

Een optimaal rijcomfort met de 7 Serie

De mogelijkheden van een BMW 7 Serie lease auto zijn zeer uiteenlopend. De uitvoering van de ActiveHybrid heeft een sterke elektromotor van 20 PK om het brandstofverbruik te verminderen. Een BMW leaseauto staat bekend om zijn luxe en dit biedt de 7 Serie je zeker. Het is een comfortabele en ruime zakelijke auto waarbij je een optimaal rijcomfort ervaart. De BMW 7 Serie biedt tevens een aantal interessante technologieën, zoals adaptive cruise control. Als bestuurder stel je de snelheid in en de gewenste afstand tot het verkeer voor jou. Het systeem vermindert dan automatisch de snelheid.

Bekijk ons actuele aanbod

Voor lange afstanden biedt deze dynamische Financial Leaseauto veel comfort. Daarom is de BMW 7 Serie geschikt als business lease voor ondernemers die veel onderweg zijn. Met de nieuwste optie ‘Remote Parking’ hoef je alleen maar op de afstandsbediening te drukken, waarna het systeem zelfs zonder bestuurder automatisch in- en uitparkeert. Wil je een persoonlijk advies of meer weten over ons aanbod? Neem contact op met een van onze Lease Adviseurs of bereken de leaseprijs met onze Lease Calculator.