Land Rover Freelander lease auto's

In 1998 introduceerde Land Rover de Freelander. Het is een kleine terreinwagen die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen: zowel benzineversies als diesels. Er is een hardback met drie deuren, een vijfdeurs stationwagon en een softback met een verwijderbaar dak. De dieselvariant is er in een 2,2 liter motor die leverbaar is met diverse motorvermogens. Daarnaast is er een benzineversie met een 2,0 liter viercilinder turbomotor. De Land Rover Freelander lease auto rijdt uitstekend op een terrein. Bij onverharde wegen komt de auto het beste tot zijn recht en merkt u dat u echt in een auto van Land Rover rijdt.

female

Land Rover Freelander lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Freelander

Land Rover Freelander lease auto

In 1998 introduceerde Land Rover de Freelander. Het is een kleine terreinwagen die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen: zowel benzineversies als diesels. Er is een hardback met drie deuren, een vijfdeurs stationwagon en een softback met een verwijderbaar dak. De dieselvariant is er in een 2,2 liter motor die leverbaar is met diverse motorvermogens. Daarnaast is er een benzineversie met een 2,0 liter viercilinder turbomotor. De Land Rover Freelander lease auto rijdt uitstekend op een terrein. Bij onverharde wegen komt de auto het beste tot zijn recht en merkt u dat u echt in een auto van Land Rover rijdt.Een lichte viercilindermotor
De Freelander lijkt erg op een SUV van Land Rover. Dit model heeft iets weg van zowel de Range Rover als de Discovery. De auto heeft een kleine en lichte viercilindermotor met een vermogen van 240 pk en een kracht van 320 Nm. De Land Rover Freelander lease auto is voorzien van een aantal interessante moderne technologieën. Een voorbeeld hiervan is dat de achteruitrij camerabeelden over een aanduiding beschikken waar de trekhaak zich precies bevindt. Dit is ideaal voor deze auto die vaak als trekauto wordt gebruikt. Ook heeft de auto een 7-inch kleurenscherm.

 

Kies voor de voordelen van Financial Lease

Het aanschaffen van een nieuwe auto voor uw bedrijf is een flinke investeringen. Wanneer u voor Financial Lease als financieringsvorm kiest, spreidt u de kosten en houdt u meer ruimte over voor andere investeringen. U bent economisch eigenaar van de auto, waardoor u van diverse belastingvoordelen profiteert. U komt mogelijk in aanmerking voor rente- en investeringsaftrek en u heeft recht op aftrek van de btw over de aanschafwaarde van de auto. Met Financial Lease investeert u met zekerheid in een auto die goed bij uw onderneming past. Heeft u vragen over het leasen, of over de Land Rover Freelander lease auto? Neem dan contact met ons op.

To Top