Kia Sorento lease auto's

De Kia Sorento verscheen in 2002 op de markt en ondertussen is de derde generatie alweer verschenen. Deze SUV is aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met andere modellen in dezelfde klasse. Het is een terreinwagen die zowel voor de stad als voor offroad erg geschikt is. Deze ruime vijfdeurs wagen staat bekend om zijn zuinige motoren. De auto is ook ideaal voor wanneer u veel kilometers met uw gezin maakt, omdat de Sorento ruimte biedt aan vijf tot zeven personen. Het is een betrouwbare auto met een stoere uitstraling. Filter aan de linkerkant van deze pagina uw voorkeuren en bekijk alle Kia Sorento lease auto’s die het beste bij uw wensen en eisen aansluiten.

female

Kia Sorento lease auto's

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Sorento

Diverse uitrustingen en motoren

De Sorento is beschikbaar in meerdere uitrustingsniveaus en uitstekende motoren met minder CO2-uitstoot. Wij leveren drie motoruitvoeringen: de 2,4 liter benzineversie die een vermogen van 139 heeft, de 2,5 liter dieselversie met een vermogen van 140 pk en een zescilindermotor van 194 pk. Wat betreft de uitrusting zijn er veel mogelijkheden op het gebied van veiligheid, het interieur en de buitenzijde. Bij de exclusieve varianten heeft u de keuze uit een aantal extra's, zoals elektrisch verstelbare buitenspiegels en airconditioning. Kijkt u gerust eens rond tussen alle Kia Sorento lease auto’s om te zien of er een geschikt model voor u bij zit.

 

Laat u adviseren door onze lease professionals

Via FinancialLease.nl is het mogelijk om op korte termijn eenvoudig een leasecontract af te sluiten. Hierbij profiteert u van fiscale voordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. U kiest zelf de leaseperiode van uw contract en wanneer deze is afgelopen dragen wij de lease auto volledig aan u over. Wilt u een persoonlijk advies of meer weten over de Kia Sorento lease auto? Neem gerust contact op met onze lease adviseurs.

To Top