Hyundai Santa Fe lease auto's

In 2000 kwam de Hyundai Santa Fe voor het eerst op de markt en zes jaar later verscheen de tweede generatie. De derde generatie uit 2012 lijkt dan ook erg op zijn voorganger. De Hyundai Santa Fe lease auto is zowel sportief als comfortabel. De auto biedt veel ruimte en is 4,5 meter lang en 1,70 meter hoog. De standaarduitrusting biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er voldoende opbergvakken, is de bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar en kunt u de achterbank omklappen. Hierdoor ontstaat er een kofferruimte van maar liefst 875 liter. De elektrische raambediening, elektrisch verstelbare buitenspiegels en de airconditioning behoren ook tot de standaarduitrusting.

female

Hyundai Santa Fe lease auto's

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Santa Fe

Keuze uit diverse uitvoeringen

U heeft de keuze uit vier motoruitvoeringen in zowel benzine- als dieselversies. Zo is er een zescilinder benzineuitvoering met een vermogen van 173 pk met een automatische transmissie. Daarnaast is er nog een 2,4 liter viercilinder benzinemotor met 146 pk en 2.0 dieselmotoren met twee verschillende vermogens van 113 en 125 pk. Uiteraard is er naast de uitstekende prestaties ook aan de veiligheid gedacht. De Hyundai Santa Fe lease auto beschikt over airbags bij de bestuurders-, passagiers- en zijkant. Daarnaast is het model voorzien van een vierkanaals ABS met elektronische remkrachtverdeling.

 

Lease een auto op korte termijn

Leasen is zowel voor startende- als ervaren ondernemers een aantrekkelijke optie. Hierbij heeft u namelijk te maken met een maandelijkse vaste afschrijving en betaalt u dus niet in een keer een groot bedrag. Een ander voordeel is dat er bij Financial Lease als financieringsvorm geen sprake is van kilometerbeperkingen. U komt in aanmerking voor diverse belastingvoordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Leasen is bij ons bovendien al op korte termijn mogelijk: binnen 36 uur staat uw Hyundai Santa Fe lease auto wellicht al voor de deur. Wilt u meer weten over het leasen? Neem gerust contact met ons op.

To Top