Lancia Ypsilon lease auto's

In 1996 kwam de Lancia Ypsilon op de markt. In eerste instantie was het een hatchback met drie deuren, maar in 2011 verscheen de derde generatie met vijf deuren. In Nederland is de Ypsilon het bekendste model van Lancia. Bij FinancialLease.nl vindt u diverse Lancia Ypsilon lease auto’s uit verschillende bouwjaren. De Lancia Ypsilon is compact en rijdt erg zuinig. Dit betekent dat de auto ideaal is voor wanneer u veel in de stad rijdt. Een opvallende functie is het Smart Fuel System, waarmee de auto voorkomt dat u per ongeluk de verkeerde brandstof tankt. Bovendien zijn er een aantal overige verkrijgbare opties, zoals automatische airconditioning, cruise control, parkeersensoren, een semi-automatisch parkeersysteem en xenon verlichting.

female

Lancia Ypsilon lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Ypsilon

Diverse mogelijkheden tot individualisatie


Lancia is een Italiaans automerk en de Ypsilon is dan ook vooral in Italië zelf erg succesvol. In de rest van Europa heeft het model een veel exclusiever imago. Dit komt doordat de Ypsilon een luxe uitstraling heeft voor een stadsauto. Daarnaast is het centraal op het dashboard gemonteerde instrumentarium typerend aan dit model. Het is eenvoudig om de Lancia Ypsilon lease auto te personaliseren. Het merk biedt namelijk veel mogelijkheden tot individualisatie. U heeft de keuze uit meerdere kleuren en ook wat betreft het interieur zijn er meerdere materialen en kleuren mogelijk. Maak gebruik van het filter aan de linkerkant van deze pagina en kies uw favoriete uitvoering uit.

 

Leasen met aantrekkelijke belastingvoordelen


Wanneer u voor een Lancia Ypsilon lease auto via Financial Lease kiest, dan houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. U profiteert bovendien van aantrekkelijke belastingvoordelen, omdat u tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto bent. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze lease professionals. Zij adviseren u graag.

To Top