Lancia Delta lease auto's

Heel wat jaren geleden, in 1979, kwam de eerste Lancia Delta op de markt. Van deze compacte middenklasser verscheen de derde generatie in 2008. Nog steeds bouwt Lancia deze laatste generatie van de Delta. Het is een sportief model met krachtige motoren die hoge prestaties leveren. Zoals de meeste auto’s van Lancia is ook de Delta een bijzonder model wat betreft de vormgeving. Naast het opvallende ontwerp, rijdt de auto erg prettig. De Italiaanse designer Giugiaro ontwierp deze compacte hatchback. De Lancia Delta lease auto werd na de lancering al snel erg populair. Niet alleen in Italië zijn er vele modellen verkocht, maar ook in vele andere landen.

female

Lancia Delta lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Delta

Een auto met een luxe standaarduitrusting

Lancia lanceerde de derde generatie Delta als luxe en comfortabele auto. De standaarduitrusting van de Lancia Delta biedt al erg veel mogelijkheden. De Lancia Delta lease auto beschikt over eigenschappen van zowel een hatchback als een estate model. De Delta Silver is voorzien van elektrisch bedienbare ramen, buitenspiegels met spiegelverwarming, cornering mistlampen en uiteraard een radio/cd/mp3-speler. Het interieur biedt u veel comfort en heeft veel lederen details, die beschikbaar zijn in het zwart en donkerblauw. Op deze pagina vindt u al onze uitvoeringen van de Lancia Delta. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke versie dan filtert u aan de linkerkant van deze pagina heel eenvoudig uw voorkeuren. Selecteer uw wensen, zoals de kilometerstand, het bouwjaar en het leasebedrag.

 

De mogelijkheden van Financial Lease

Een Lancia Delta met Financial Lease als financieringsvorm biedt voor elke ondernemer mogelijkheden. U betaalt gedurende de looptijd van uw contract elke maand een vast bedrag. U heeft de keuze uit verschillende looptijden, waardoor het bedrag altijd goed bij uw zakelijke budget aansluit. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de Lancia Delta lease auto.