Volvo C30 lease auto's

De Volvo C30 is een compacte hatchback met drie deuren. In 2006 introduceerde Volvo de C30 en wat betreft de techniek lijkt dit model op de Volvo V50. Er is voldoende ruimte voor vier personen in deze auto en dat is een zeer geschikt aantal voor zakelijke rijders. Opvallend aan dit model zijn de glazen achterklep en de losse stoelen in plaats van een achterbank. Volvo besteedt veel aandacht aan de veiligheid en ook bij de Volvo C30 lease auto is dat het geval. Het Zweedse automerk maakt hiervoor gebruik van diverse geavanceerde systemen. De auto is uitgerust met een dodehoekcamera, airbags aan de voor-, zij- en achterkant, een ABS-remsysteem en een elektronische stabiliteitscontrole.

female

Volvo C30 lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

C30

Kies uit het ruime aanbod

In het aanbod van al onze Volvo C30 lease auto’s vindt u verschillende motoren: van een viercilinder dieselvariant die erg zuinig is tot een krachtige vijfcilinder benzinemotor. De zuinige dieseluitvoering heet de ‘C30 Efficiency’. Dit model heeft een dakspoiler, een minder hoog chassis, een meer gestroomlijnde vorm en een andere versnellingsbak. Andere motoren zijn de 1,6 liter dieselmotor met een vermogen van 115 pk en een 2,4 liter diesel met 180 pk. Bovendien is er een elektrische C30 leverbaar: de Drive Electric.

 

Kom in aanmerking voor rente- en investeringsaftrek

Wanneer u kiest voor Financial Lease rijdt u in een Volvo C30 lease auto, zonder dat u in één keer de aanschafwaarde betaalt. Het uiteindelijke bedrag hangt onder andere af van de looptijd van het leaseovereenkomst. Hoe langer de looptijd is, hoe lager het bedrag is dat u maandelijks betaalt. Een groot voordeel is dat u in aanmerking komt voor rente- en investeringsaftrek, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Heeft u nog vragen over het leasen? Neem dan contact met ons op.

To Top