Ford Tourneo lease auto's

De Ford Tourneo heeft diverse uitvoeringen. De Ford Tourneo Courier is een MPV en daarmee een echte personenauto, de Ford Tourneo Connect heeft al een beetje van beide werelden en de Ford Tourneo Custom wordt voornamelijk ingezet voor personenvervoer. Aangezien de Custom plaats biedt aan negen personen, is het echter ook weer mogelijk om deze wagen voor een groot gezin te gebruiken. Kortom: met de Ford Tourneo kun je alle kanten op. De Ford Tourneo Courier is een praktische, zuinige auto met een aantrekkelijke hoeveelheid ruimte voor vier of vijf personen en bagage. Wil je een Ford Tourneo lease auto rijden? Bekijk hier dan onze actuele leasevoorraad.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tourneo

Ford Tourneo: intelligent en zuinig

De Ford Tourneo is de ideale ruime personenauto, voorzien van slimme functies en technologieën. Het model is bijvoorbeeld voorzien van Ford SYNC, met Bluetooth en Voice Control. Handsfree bellen is geen probleem, en afhankelijk van het type telefoon is het zelfs mogelijk dat het systeem SMS-berichten voorleest. Houd bij het kiezen van een auto graag rekening met zuinigheid en duurzaamheid, dan is de Ford Tourneo zeker iets voor jou. De 1.0 liter EcoBoost benzinemotor zorgt voor minder brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot. 

Gunstige financiering voor de ideale lease auto

Financial Lease is een gunstige financieringsvorm voor de ideale Ford Tourneo. Besteed niet in één keer duizenden euro’s, profiteer van een vaste maandelijkse afschrijving. Hierdoor houd je meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Vanaf het moment dat de handtekening onder het leasecontract zet, ben je economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat je in aanmerking komt voor diverse belastingregelingen. Wilt je meer weten over Financial Lease, of Ford Tourneo lease in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93.