Ford Tourneo lease auto's

De Ford Tourneo heeft diverse uitvoeringen. De Ford Tourneo Courier is een MPV en daarmee een echte personenauto, de Ford Tourneo Connect heeft al een beetje van beide werelden en de Ford Tourneo Custom wordt voornamelijk ingezet voor personenvervoer. Aangezien de Custom plaats biedt aan negen personen, is het echter ook weer mogelijk om deze wagen voor een groot gezin te gebruiken. Kortom: met de Ford Tourneo kunt u alle kanten op. De Ford Tourneo Courier is een praktische, zuinige auto met een aantrekkelijke hoeveelheid ruimte voor vier of vijf personen en bagage. Wilt u een Ford Tourneo lease auto rijden? Bekijk hier dan onze actuele voorraad en vraag om een offerte.

female

Ford Tourneo lease auto's

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Tourneo

Ford Tourneo: intelligent en zuinig

De Ford Tourneo is de ideale ruime personenauto, voorzien van slimme functies en technologieën. Het model is bijvoorbeeld voorzien van Ford SYNC, met Bluetooth en Voice Control. Handsfree bellen is geen probleem, en afhankelijk van uw type telefoon is het zelfs mogelijk dat het systeem uw SMS-berichten voorleest. Houdt u bij het kiezen van een auto graag rekening met zuinigheid en duurzaamheid, dan is de Ford Tourneo zeker iets voor u. De 1.0 liter EcoBoost benzinemotor zorgt voor minder brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot. Wilt u direct zien welke Ford Tourneo lease auto het beste bij uw wensen past? Vul links op de pagina uw voorkeuren in, zodat de zoekresultaten worden afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke eisen.

 

Gunstige financiering voor de ideale lease auto

Financial Lease is een gunstige financieringsvorm voor uw ideale Ford Tourneo. U bent niet in één keer duizenden euro’s kwijt, maar u krijgt te maken met een vaste maandelijkse afschrijving. Hierdoor houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Vanaf het moment dat u uw handtekening onder het leasecontract zet, bent u economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat u in aanmerking komt voor diverse belastingregelingen. Wilt u meer weten over Financial Lease, of Ford Tourneo lease in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze lease adviseurs.