Ford Mondeo lease auto's

De Ford Mondeo kwam in 1993 op de markt als een echte wereldauto en is dat in onze ogen nog steeds. De combinatie van ruimte, comfort en prestatie maakt de Mondeo zeer geschikt voor zakelijk rijden. Door de jaren heen ging de Mondeo lease auto de concurrentie aan met bijvoorbeeld Opel Insignia en Volkswagen Passat. Ook is de Ford Mondeo voor velen een betaalbaar alternatief voor vergelijkbare modellen van Audi, Mercedes en BMW. Vooral waar het gaat om strakke wegligging en comfort doet het leasen van bijvoorbeeld de Ford Mondeo ST leasing nauwelijks onder voor de Duitse degelijkheid die we van deze merken kennen. Dit maakt de Ford Mondeo leasen aantrekkelijk voor (startende) ondernemers, die vaak op zoek zijn naar een een combinatie van betaalbaarheid en representativiteit. Check het aanbod aan Ford Mondeo Financial Lease auto's op FinancialLease.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mondeo

Zuinig rijden met een Ford Mondeo

Net als de Ford Focus heeft de Mondeo lease auto verschillende uitvoeringen. Het model is verkrijgbaar als vierdeurs sedan, vijfdeurs hatchback en stationcar. De tweedehands Mondeo lease deals uit de periode 2010 tot 2014 is verkrijgbaar met uiteenlopende dieselmotoren, variërend van een 1.6-liter met 115 pk tot een 2.2-liter met 200 pk. De benzinemotoren uit deze tijd variëren van een 1.6-liter met 120 pk tot een 240 pk sterke 2.0-liter. Sinds 2014 is de Mondeo lease verkrijgbaar met kleinere, zuinige motoren, zoals de 1.0 EcoBoost benzinemotor of een 1.5 TDCI dieselmotor. Hiernaast kun je ook kiezen voor een Ford Mondeo Hybrid leasing, wanneer je wil profiteren van het voordelige en comfortabele rijdgedrag van een duurzame auto. Niet alleen de Mondeo, maar ook de andere Ford lease modellen rijden de laatste jaren zuiniger.

Financial Lease Ford Mondeo

Ben je op zoek naar een lease Ford Mondeo? Bekijk op deze pagina de huidige voorraad en vind de auto die past bij jouw onderneming. Met Financial Lease als financieringsvorm voor jouw Mondeo benje direct economisch eigenaar van de lease auto. Profiteer van Ford Mondeo lease deals bij FinancialLease.nl zoals de Ford Mondeo estate lease of de Ford Mondeo hybrid lease. Je profiteert hierdoor van diverse fiscale voordelen. Bovendien betaal je maandelijk een vast bedrag, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Check dan de Lease Calculator of neem contact op met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie.