Citroen DS4 lease auto's

Toen de Citroën DS3 een groot succes bleek, ontstond een nieuw merk dat volledig afgesplitst werd van Citroën zelf: DS Automobiles. De DS4 heeft een geheel eigen uitstraling en beschikt over andere kwaliteiten dan de DS3 of de C4, waar de techniek op gebaseerd is. Kiest u voor de Citroën DS4, dan rijdt u in een auto die luxe uitstraalt, maar die daarin niet ‘over the top’ gaat. U profiteert van een compacte auto, zonder dat er gebrek is aan ruimte. Naast de nieuwe DS4 is er nu ook de DS4 Crossback, met een stoere uitstraling en een hogere rijpositie. Bent u op zoek naar een Citroën DS4 lease auto? Bekijk dan hier de actuele voorraad van FinancialLease.nl.

female

Citroen DS4 lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

DS4

Veilig rijden in de drukke stad

De populaire DS4 lease auto’s beschikken standaard of als optie over verrassende toepassingen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Denk aan de Active City Brake, waarbij het systeem een noodrem uitvoert als het omringende obstakels signaleert. Dit systeem werkt tot een snelheid van 30 km/u en het maakt deel uit van het Driver Assistance Pack. Ook aan dodehoekbewaking op drukke stadswegen is gedacht: een pictogram in de spiegels geeft aan dat er zich een voertuig in de dode hoeken bevindt.

 

Zoek sneller naar uw favoriete lease auto

Wat zoekt u in een zakelijke auto? Vul links op deze pagina uw voorkeuren in en u krijgt alleen nog de auto’s te zien die aan uw eisen voldoen. Een DS4 leasen houdt onder andere in dat u profiteert van diverse belastingvoordelen, omdat u net als bij kopen economisch eigenaar bent van de auto. U betaalt alleen niet in één keer duizenden euro’s, maar u spreidt de kosten en betaalt gedurende de leaseperiode iedere maand een vast bedrag. Hierdoor houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Wilt u meer informatie over leasen? Bekijk dan de website of neem contact met ons op.