Winactie: FinancialLease.nl bestaat 10 jaar

FinancialLease.nl bestaat 10 jaar en geeft een jaar gratis leasen weg

Wil jij één jaar lang gratis leasen op onze kosten? Dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een leaseaanvraag in te dienen voor jouw volgende zakelijke auto!

Hoe maak je kans?

Meedoen is heel simpel. Ben je een ondernemer? Dan maak je kans op de prijs wanneer je tussen 8 en 31 maart 2021 een Financial Leaseofferte aanvraagt voor jouw zakelijke auto. Let op: je kans slechts één keer meedoen. Uit alle deelnemers kiezen wij de winnaar die deze unieke prijs in ontvangst neemt. De winnaar krijgt van ons de waarde van twaalf leasetermijnen* op zijn of haar rekening gestort waardoor de winnaar een jaar lang gratis kan leasen!

Het belangrijk om te weten dat wij deze prijs alleen uitkeren aan een ondernemer met een geldig KVK-nummer. Particulieren zijn uitgesloten van deelname.

Heb je al een auto maar wil je deze actie toch graag met jouw mede-ondernemers delen? Dat kan via onze social mediakanalen:

Wanneer maken wij de winnaar bekend?

De winnaar krijgt op 8 april 2021 bericht van zijn of haar persoonlijke Lease Adviseur met het goede nieuws. We vinden het leuk om de winnaar ook bekend te maken op onze platformen. Dat is dus dubbel voordeel voor jou: je wint niet alleen een jaar gratis leasen, je krijgt ook nog eens gratis publiciteit voor jouw bedrijf! Houd op 8 april dus goed jouw telefoon in de gaten!

Direct een aanvraag doen


* De maximale vergoeding bedraagt € 350,- per maand maal 12 maanden.
Op deze winactie zijn actievoorwaarden van toepassing.