Flexibel leasen met Financial Lease: 5 vrijheden

Als ondernemer maak je graag zelf de keuzes als het gaat om jouw bedrijf, je weet immers zelf het beste wat jouw visie is voor de onderneming. Wanneer je kiest voor een Financial Lease auto geniet je van alle vrijheden van een koopauto met de flexibele voordelen van leasing.

Alles weten over Financial Lease? Wij vertellen het je op deze pagina.

Voordelen van flexibel leasen

1. Onbeperkte kilometers

Omdat jij economisch eigenaar bent van de auto, is er geen leasemaatschappij die jou kan beperken in de jaarlijkse kilometrage. In tegenstelling tot Operational Lease, Shortlease en Private Lease, waarbij je vaak niet meer dan 15.000 km/jaar mag rijden, ben je bij Financial Lease zelf de baas. Je bepaalt zelf hoeveel kilometers je rijdt… altijd!

2. Zelf bepalen hoelang je een auto rijdt

Dan hebben we het niet over de tijd op de weg, maar de tijd dat de auto in jouw bezit is. Jij kiest of je de auto voor 2 jaar of liever 5 jaar leaset. Bij het aanvraagproces geef je zelf aan of je een nieuwe auto of occasion wilt rijden, en bepaal je zelf de looptijd. Ook na het einde van het contract bepaal je zelf of je een nieuwe auto kiest, of deze auto blijft houden. Eén ding is zeker: je hoeft de auto aan het eind niet in te leveren.

3. Bepaal zelf het maandbedrag

Flexibel leasen betekent: zelf kiezen hoeveel je per maand betaalt. Het maandbedrag van de Financial Lease auto is gebaseerd op de aanschafwaarde van de auto, een eventuele aanbetaling en de slottermijn. Op deze manier kies je zelf de hoogte van het maandbedrag.

4. Boetevrij inlossen

Tijdens de looptijd van de Financial Lease overeenkomst is het mogelijk om tussentijds in te lossen. Heb je een goede maandomzet gehad, of komt het voordelig uit om extra af te schrijven in een bepaald jaar? Kies er dan voor om (per heel maandtermijn) in te lossen! Lees alles over de voordelen van aflossen en inlossen.

5. Ook mogelijk voor starters en zzp’ers zonder jaarcijfers

In tegenstelling tot vele financiële instellingen, kun je bij FinancialLease.nl wél een auto in de lease nemen zonder jaarcijfers aan te tonen. Wij begrijpen dat, wanneer je net bent gestart, je nog geen cijfers kan laten zien. Daarom bieden wij mogelijkheden voor starters en zzp’ers die net zijn begonnen, zodat jij wel die benodigde (bedrijfs)auto kan rijden om jouw onderneming te laten groeien!

Overtuigd van de voordelen van flexibel leasen?

Wij bieden een ruim aanbod van ruim 100.000 nieuwe auto’s en occasions. Je rijdt al in een Financial Lease auto vanaf €72,-. Benieuwd naar onze voorraad? Bekijk alle personen- en bedrijfsauto’s op onze website of neem vrijblijvend contact op met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93.

Wat is Financial Lease?

 Flexibel leasen met Financial Lease:  Onbeperkte kilometers Bepaal zelf de looptijd Bepaal zelf het maandbedrag Boetevrij inlossen en aflossen Ook voor starters en zzp’ers