030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Daihatsu lease

Daihatsu is een Japans automerk dat stamt uit het begin van de twintigste eeuw. Daihatsu is inmiddels volledig eigendom van Toyota. Een deel van de auto’s die uit de Daihatsu fabrieken komen, staan op naam van Toyota en Subaru. Daihatsu richt zich als merk vooral op het produceren van kleine motorvoertuigen. Vooral de kleine stadsauto’s, zoals de Cuore en de Materia, zijn populair. Daihatsu leasing houdt dan ook in dat u een compacte, praktische auto rijdt waarmee u makkelijk door de drukte van de stad navigeert. Zoekt u een Daihatsu lease auto? Bekijk dan op deze pagina het huidige aanbod van FinancialLease.nl. 

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Wis alle filters
Bekijk de 1 deals die we voor je vonden!
 
  • Km stand
  • 70.230 km
  • Bouwjaar
  • juni 2012
  • Brandstof
  • Benzine
  • Transmissie
  • Automaat
LooptijdSlottermijnLease p/m
36 mnd€ 2168€ 396
24 mnd€ 2168€ 571
€ 396

Geen nieuwe Daihatsu’s in Europa

In Nederland (en Europa in het algemeen) verkoopt Daihatsu sinds een aantal jaren geen nieuwe auto’s meer. Dit betekent echter niet dat mensen met een Daihatsu er alleen voor staan: het verlenen van service en het beschikbaar stellen van onderdelen gaat onverminderd door. Nu Daihatsu volledig onderdeel is van Toyota, gaat het merk zich binnen Toyota richten op de markt voor de Japanse Kei-cars (zéér compacte auto’s). Op FinancialLease.nl vindt u dikwijls nog Daihatsu auto’s, zoals de eerdergenoemde Cuore en Materia. U ziet bij deze auto’s gelijk wat het kost om ze te leasen.

De voordelen van Daihatsu leasing

Leasen met Financial Lease maakt zakelijk rijden aantrekkelijk en efficiënt. U rijdt op korte termijn al een gebruikte, jonge of nieuwe auto, zonder dat u daar in één keer de aanschafwaarde voor betaalt. Bij Financial Lease betaalt u maandelijks een vast bedrag, gedurende de looptijd van uw leasecontract. Na het betalen van de laatste termijn is de auto volledig van u. Op deze manier houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Bovendien bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van bepaalde fiscale voordelen. Heeft u vragen, of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.