0

zomerbanden wisselen financial lease, banden in het gras

Yes! Het is weer lente! Dat betekent dat we nu de vrieskou van de winter achter ons kunnen laten en het tijd is om de winterbanden in te wisselen voor zomerbanden. We leggen je uit wanneer het juiste moment is en wat nu het grote verschil is tussen de twee soorten banden. 

Wanneer te wisselen van winterbanden naar zomerbanden?

Zodra het dagelijks boven de 7 graden Celsius is, is het verstandig om van winterbanden naar zomerbanden te wisselen. Dit is meestal in de maand april het geval. Hoewel het nog niet echt ‘zomer’ is, is het toch verstandig om de winterbanden in de stalling te zetten.

Voordelen van zomerbanden

    • Kortere remweg op droog en nat wegdek bij hogere temperaturen
    • Lager brandstofverbruik
    • Betere stuurcontrole bij warm weer
    • Brede ‘schouders’ voor goede grip en beter wegcontact


Vierseizoenenbanden

All-season banden, of vierseizoenenbanden, zijn een combinatie van zomer- en winterbanden. Dankzij de eigenschappen van beide banden kun je het hele jaar met de vierseizoenenbanden rijden. Hierdoor hoef je geen extra set zomer- of winterbanden aan te schaffen.

Zomerbanden meefinancieren met Financial Lease

Wist je dat het bij Financial Lease mogelijk is om accessoires van jouw (bedrijfs)auto mee te financieren? Zo ook jouw zomerbanden, zolang ze op de factuur van het autobedrijf staan.  

Benieuwd naar alle Financial Lease mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact op met een van onze lease adviseurs via 030 267 99 93.  

Bekijk direct de lease voorraad met meer dan 60.000 nieuwe auto’s en occasions.

Bekijk aanbod

  

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.