0

Op vakantie met de lease auto - FinancialLease.nl onbeperkte kilometers

Hé ondernemer! Het is weer tijd om je vakantie te boeken. Rijd je een lease auto, dan vraag je jezelf misschien af of je lekker met de auto weg kunt deze vakantie of dat je misschien toch moet kiezen voor een alternatief. Met een Financial Lease auto kun je onbeperkte kilometers rijden en geniet je van de vrijheid van het rijden in een eigen auto, in tegenstelling tot andere leasevormen waarbij er vaak haken en ogen aan het contract zitten...

Onbeperkte kilometers met Financial Lease

Wanneer je gebruik maakt van Financial Lease, is de auto jouw economisch eigendom. Dit houdt in dat de auto onderpand is van het contract, maar hij wel op jouw naam staat. Daardoor bepaal je zelf hoe je met de auto omgaat. Voor veel ondernemers is deze vrijheid een belangrijke reden om te kiezen voor Financial Lease. Maak je gebruik van een andere leasevorm zoals Operational Lease, dan krijg je te maken met beperkte kilometrage. En rijd je meer dan de afgesproken hoeveelheid kilometers? Dan moet je daar, helaas, extra voor betalen.

Met een Financial Lease auto op vakantie

Omdat je middels Financial Lease zelf kan kiezen hoeveel kilometers je per jaar rijdt, kies je er zelf voor hoe ver en hoe vaak je op vakantie gaat. Reis je in de zomer bijvoorbeeld graag naar de Franse kust, ga je minstens één keer op wintersport en wil je nog een weekendje weg? Dan hoef je niet in te zitten over extra kosten op de kilometers. Dit is bij elke andere leasevorm wel het geval.

Scoor nu jouw ideale leaseauto:

Bekijk direct het aanbod

Met een Operational Lease auto op vakantie

Wil je op vakantie met een Operational Lease auto? Dan heb je in de meeste gevallen een buitenlandverklaring nodig. Een buitenlandverklaring, ofwel AIT (Alliance Internationale de Tourisme), is een bewijs dat je toestemming hebt gekregen van de leasemaatschappij om met de lease auto over de grens te gaan. Ga je naar Turkije of Marokko op vakantie, dan moet de buitenlandverklaring ondertekend worden door o.a. het consulaat van het betreffende land. Dit kan tot wel een paar weken in beslag nemen! Niet zo ideaal dus. Met Financial Lease ben jij de eigenaar van de auto, waardoor je zonder problemen de auto kunt gebruiken in het buitenland. 

Voordelen van Financial Lease

Financial Lease brengt voor ondernemers meer voordelen met zich mee dan andere leasevormen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een occasion, dit is bij andere partijen vaak niet het geval, maar scheelt voor jou als ondernemer wel al snel in de kosten. Daarnaast kies je zelf uit waar je het onderhoud en de verzekering onderbrengt. Een vrijheid waar ondernemers veel waarde aan hechten.

De voordelen:

  • Jij bepaalt waar je de auto laat onderhouden

  • Je kiest zelf waar je de verzekeringen onderbrengt

  • Geniet van onbeperkte kilometers

  • Bestickering is geen probleem

  • Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen

  • Geen buitenlandverklaring nodig

  • Boetevrij inlossen

  • Ook mogelijk zonder jaarcijfers.

Kies voor vrijheid, flexibiliteit en fiscale voordelen

Als ondernemer wil je graag vrij zijn in het maken van jouw eigen keuzes. Slim ondernemen is waar jij goed in bent dus een slimme leasevorm sluit hier goed bij aan. Lees alles over fiscale voordelen en profiteer van alle gemakken die FinancialLease.nl je biedt.

Bekijk direct onze ruime voorraad met een ruim aanbod aan nieuwe auto’s en occasions. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten over Financial Lease? Neem dan contact op met onze Lease Adviseurs op 030 267 99 93. Wij denken graag met je mee naar een passende oplossing voor jouw bedrijfsvoering.

Vind jouw ideale auto

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.