0

Nog nooit zoveel starters

Nog nooit waren er zoveel startende ondernemers in Nederland als nu. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (eerste drie kwartalen) is het aantal starters met 11% gestegen, meldt de Kamer van Koophandel (KVK). 

Grootste stijging: jonge ondernemers

Opvallend is het aantal jonge ondernemers: op 1 oktober telde Nederland 88.045 ondernemers jonger dan 24 jaar. Vijf jaar geleden was dit aantal nog 58.226, dit is een stijging van maar liefst 51%. Ondernemers in Nederland starten steeds vaker op jonge leeftijd, voornamelijk in de internetbranche ziet de KVK een flinke stijging. In twee jaar tijd is de gemiddelde leeftijd van een starter gedaald van 37 naar 35 jaar. 

Rijden met behoud van vermogen

Als starter wil je graag zoveel mogelijk vermogen behouden om te investeren in jouw onderneming. Grote uitgaven wil je het liefst zoveel mogelijk verspreiden, bijvoorbeeld de kosten van een (bedrijfs)auto. Met Financial Lease is het voor starters mogelijk om een (jonge) occasion te leasen, zelfs zonder jaarcijfers! Met deze mogelijkheid kan je toch een passende auto rijden, zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. 

Ga je voor het eerst leasen? Wij helpen je graag op weg!

KVK Startersdag 2 november 2019

Ook dit jaar staat FinancialLease.nl op de KVK Startersdag, dit keer in Utrecht! Ontmoet onze lease adviseurs in de Jaarbeurs op 2 november 2019. We vertellen je graag over de lease mogelijkheden voor jouw onderneming.

Kun je er niet bij zijn? Stel dan je vragen via Facebook / Linkedin, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 030 267 99 93.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.