0

De Volkswagen Golf is de meest verkochte auto van Europa met een rijke geschiedenis, het is daarom geen verrassing dat de Golf ook bij ondernemers erg populair is. Het sportieve model is een zeer praktische auto welke van alle luxe is voorzien. De Volkswagen Golf is de ideale auto voor zowel zzp’ers als mkb’ers en geschikt voor zowel lange ritten als kortere afstanden.

Nieuwe Volkswagen Golf 8
Moderne uitstraling

De voorkant van de nieuwe Golf 8 valt direct op. De auto heeft een moderne uitstraling gekregen met nieuwe koplampen en een gekleurde grill. Volkswagen heeft bewust gekozen voor herkenbaarheid, dit is terug te zien in het exterieur. Uiteraard is de auto ook voorzien van het vernieuwde logo van Volkswagen.

Aan de rest van de auto is over het algemeen niet heel veel veranderd; de auto is voornamelijk gemoderniseerd en heeft een dynamische en eigentijdse uitstraling gekregen. Dat is terug te zien in het lijnenspel aan de zijkant en de achterkant van de auto.

Een vernieuwd dashboard

Het vernieuwde dashboard is een van de meest innovatieve veranderingen van de Golf 8. Dit komt terug in het vernieuwde infotainmentsysteem en is doorgezet naar het instrumentenpaneel van de bestuurder. Je kan het gehele dashboard naar een gewenst kleurenschema instellen en op de snelheidsmeter kan het navigatiescherm worden getoond. In de Volkswagen app kun je gegevens van de auto op afstand uitlezen en als je de sleutel bent vergeten, kun je met de app de auto openen. Volkswagen heeft alles in werking gesteld om het de bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken.

Is de Volkswagen Golf een perfecte auto voor jouw onderneming? Bekijk dan ons de beschikbaarheid van de nieuwe Golf vanaf €408,- of ons occasion aanbod.

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.