0

 Wisseling van de wacht: nieuwe commercieel directeur en algemeen directeur

Per 1 mei 2019 mogen wij Alexander Zevering verwelkomen als onze nieuwe commercieel directeur! Hij volgt daarmee Jurriën van Dijk op, die vanaf nu zijn carrière bij FinancialLease.nl doorzet als algemeen directeur.

Wisseling van de wacht

Alexander gaat zich voornamelijk richten op het optimaliseren van de commerciële processen om de kwaliteit van de dienstverlening op lange termijn te waarborgen en naar een nog hoger niveau te brengen. Jurriën zal zich, als algemeen directeur, richten op de koers en groei van het bedrijf op strategisch niveau.  

Commercieel directeur en algemeen directeur aan het woord

Alexander heeft ruim 10 jaar ervaring binnen commerciële managementfuncties, maar is nieuw binnen de automotive branche. Eerder was hij werkzaam voor o.a. Radio 538 en Funda. “Door de processen te optimaliseren en te investeren in nieuwe partnerships en technieken, kan FinancialLease.nl de positie van marktleider verder versterken,” aldus Alexander. “Ik zie er naar uit om invulling te geven aan de groeiambities voor de komende jaren”.

Over de komst van Alexander vertelt Jurriën het volgende: “De keuze voor Alexander was snel gemaakt. Het komende jaar willen we de focus leggen op het optimaliseren van de commerciële processen, zodat we de ondernemers, de banken en autobedrijven nog beter kunnen helpen. Verder gaan we ons nog meer focussen op groei. Door onderscheid te maken in het heden en de toekomst ontstaat er meer focus en een gezonde balans. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze structuurwijziging de groei beter kunnen vormgeven.”

FinancialLease.nl groeit hard!

FinancialLease.nl is een jong bedrijf met veel groeiambities. Met Alexander als nieuwe aanwinst, kunnen we verder bouwen aan een toekomst waarin groei centraal staat. Niet alleen als bedrijf, maar ook voor de ondernemers, banken en autobedrijven: onze drie belangrijkste stakeholders.

Benieuwd hoe jij kan bijdragen aan onze groei? Bekijk onze vacatures en join the team!

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.