0

Financial Lease in de formule 1

WOKING (UK) - FinancialLease.nl overweegt deel te nemen als teamsponsor aan de Formule 1 van 2020. Vanaf het nieuwe seizoen zal het leasebedrijf uit Nieuwegein mogelijk toetreden tot de Formule 1 door oranje auto's te sponsoren. De keuze hiervoor was vanwege de huisstijlkleur snel gemaakt. Het bedrijf zal naast sponsorgeld mogelijk ook nieuwe Renault Talismans leveren. Deze auto's worden naast het vervoeren van het team ook ingezet als poolcars om toeschouwers van en naar de circuits te brengen.

Volgens commercieel directeur Jurriën van Dijk past deze samenwerking perfect bij het bedrijf: “Snelheid en nauwkeurigheid staan hoog in ons vaandel. In combinatie met de automotive sector is dit een unieke sponsoring welke perfect past binnen ons bedrijf.” 

Internationale aandacht

Het doel van FinancialLease.nl is meer internationale aandacht te genereren voor de term Financial Lease. “Financial Lease is in Nederland een bekend begrip, maar internationaal vindt onze bedrijfsnaam nog niet de aandacht welke we graag willen zien. Nederland is het startpunt, maar volgend jaar willen we ook internationaal aanwezig zijn. Dit is een eerste stap om de juiste aandacht te genereren.” aldus Jurriën van Dijk. 

Officiële bekendmaking

De samenwerking is mondeling vastgelegd en zal mogelijk aanstaande maandag beklonken worden in Woking (Verenigd Koninkrijk). Beide partijen doen geen uitspraken over bedragen. Volgens diverse media zou het gaan om een deal voor meerdere jaren.  

Preview racewagen Financial Lease F1

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.