030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00 Vr 09.00-17:30 Za 10:00-17:00


Hoe doe ik een aanvraag voor een lease auto?

Tijd is kostbaar, daarom hebben wij het aanvraagproces van een Financial Lease offerte zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Hieronder staat stap voor stap uitgewerkt hoe jij binnen no-time kan beschikken over de ideale (bedrijfs)auto.

Stap 1

Zoek de ideale (bedrijfs)auto uit in onze uitgebreide voorraad personen- en bedrijfsauto’s. Heb je de ideale (bedrijfs)auto gevonden? Bepaal dan zelf de leasetermijn door aanschaf, leasebedrag, slottermijn en looptijd aan te passen naar wens. 

Stap 2

Ben je tevreden over jouw Financial lease deal? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. Binnen 24 uur kun je van ons reactie verwachten. Wij laten de mogelijkheden beoordelen en op basis van de uitkomst brengen wij een voorstel op maat uit.

Stap 3

Dit is de stap waar wij alles voor je regelen. Met de factuur van het autobedrijf zullen wij het contract opmaken en alles zo snel mogelijk in orde maken. Nadat de overeenkomst ondertekend bij ons binnenkomt, zal de betaling aan het autobedrijf plaatsvinden.


Stap 4

Nu is het moment zover! Je kan een afspraak inplannen om, bij het desbetreffende autobedrijf, de auto op te halen. Nu kan je zorgeloos genieten van jouw ideale (bedrijfs)auto.

Heb je vragen en/of wil je hulp bij het zoeken van de ideale bedrijfsauto? Neem dan gratis contact met ons op via 030 263 99 93. Wij doorlopen samen met jou het gehele proces van A t/m Z.