030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-18.00 Vr 09.00-17.00 Za 10:00-17:00

Hoe doe je een Financial Lease aanvraag?

Een Financial Lease aanvraag is vrijblijvend en makkelijk te realiseren via de lease voorraad of de lease calculator. Heb je een passende auto gezien? Vraag dan eenvoudig binnen vier stappen een Financial Lease aan. Vervolgens koppelen wij de uitslag van de bank binnen no-time aan jou terug, zodat je precies weet welk auto je kan leasen. Bekijk de vier stappen hieronder:


Stap 1: Kies jouw ideale lease auto uit de voorraad

Kies jouw ideale auto uit onze uitgebreide voorraad personen- en bedrijfsauto’s. Heb jij het voertuig gevonden welke het beste past bij jouw onderneming? Bepaal dan direct zelf het leasetermijn middels onze lease calculator. Je kan het leasebedrag, slottermijn en looptijd naar wens aanpassen. 

Stap 2: Vraag een financial lease offerte aan

Ben je tevreden met de financial lease deal? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons. Wij laten jouw mogelijkheden beoordelen en zullen jou een voorstel op maat uitbrengen op basis van de uitkomst.

Stap 3: Wij stellen de overeenkomst op

Bij stap 3 gaan wij vanalles voor jou regelen. Met de factuur van het autobedrijf waar jouw ideale lease auto staat maken wij een overeenkomst op, en maken alle documenten zo snel mogelijk in orde. Nadat de financial leaseovereenkomst is ondertekend, zorgen wij voor de betaling aan het autobedrijf. 

Stap 4: Rijd weg in jouw zakelijke lease auto

Het moment is daar! Jij plant een afspraak in bij het autobedrijf om de auto op te halen. Wanneer rijd jij in jouw nieuwe (bedrijfs)auto?

Heb je vragen en/of wil je hulp bij het zoeken van de ideale bedrijfsauto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 263 99 93. Wij doorlopen samen met jou het gehele proces van A t/m Z.