Volkswagen T-Cross lease auto's

De Volkswagen T-Cross was de eerste crossover van het automerk. Tot 2018 was de T-Cross ontworpen als cabriolet, maar dit veranderde snel naar een vijfdeursauto. De T-Cross is een auto die al aardig wat ontwikkeling heeft gehad waardoor het wordt gezien als een stabiele leasewagen. De Volkswagen T-Cross heeft dezelfde basis als de Volkswagen Polo met een paar sportieve kenmerken van de Seat Arona. Echter is de T-Cross verhoogd en voorzien van een grotere bagageruimte in vergelijking met de Volkswagen Polo. Voor de ondernemer die opzoek is naar een auto met wat meer ruimte maar alsnog een netjes uiterlijk is de T-Cross ideaal.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

T-Cross

T-Cross Life en Style zakelijk leasen

Volkswagen T-Cross beschikt over twee verschillende modelen: De T-Cross Life en de T-Cross Style. Bij een Volkswagen T-Cross Style heb je net iets meer extra's dan bij een Volkswagen T-Cross Life. Dat zie je ook terug in de leaseprijs. Bij de Volkswagen T-Cross Life zit airconditioning, Front Assist, Adaptive Cruise Control en Bluetooth geheel inbegrepen. De T-Cross Style is de uitgebreidere variant met extra optie's als licht- en regen sensors, LED-koplampen en multifunctioneel stuurwiel. Zo is er voor iedere situatie een geschikte T-Cross leasedeal.

Volkswagen SUV voor ondernemers

De Volkswagen T-Cross is een fijne compacte SUV voor ondernemers die op zoek zijn naar een middenweg tussen zuinig, betaalbaar en toch uitgebreid. Deze T-Cross heeft een verbruik van 1 op 20 en daarnaast een ruime bagageruimte van maarliefst 455 liter. Deze leaseauto heeft een aantal standaard tools ingebouwd. Zoals de Front Assist, herkenning van voetgangers en fietsers, maar ook een dodehoekwaarschuwing. Voor de T-Cross zijn verschillende motoren beschikbaar zoals de 1.0 TSI-driecilinder. Ben je voor het werk veel onderweg en zie jij jezelf wel in een Volkswagen T-Cross rijden? Regel direct jouw Volkswagen T-Cross via FinancialLease.nl. Bereken de maandtermijn met onze Lease Calculator. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met een van onze Lease Adviseurs.