Volkswagen Scirocco lease auto's

De eerste generatie van de Volkswagen Scirocco (genoemd naar de Italiaanse sciroccowind) stamt uit 1974. De eerste twee generaties van deze voorwielaangedreven driedeurs sportcoupé delen het onderstel met de eerste Volkswagen Golf. In 1988 kreeg de Scirocco een opvolger, de Volkswagen Corrado, waarna de naam Scirocco een tijdje van het toneel verdween. In 2008 was er echter een comeback voor het model, dat duidelijk een facelift had ondergaan. De hogere daklijnen en de schuiin afgesneden hoeken bij de koplampen gaven dit model weer een frisse, sportieve uitstraling. Ook kwam er meer keuze op het gebied van (diesel)motoren. Op deze pagina vindt u het huidige aanbod Volkswagen Scirocco lease auto’s van FinancialLease.nl.

female

Volkswagen Scirocco lease auto's

Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Scirocco

Geen nieuwe Scirocco lease auto’s in Nederland

Vanwege het beperkte succes van de Volkswagen Scirocco, ook na de facelift, besloot Volkswagen het model na 2012 niet meer te verkopen in Nederland. Dat is jammer, want het merk bracht in 2014 een geheel vernieuwde versie op de markt. Dat betekent echter niet dat u geen Scirocco meer kunt rijden: service en onderdelen zijn gewoon beschikbaar. Zo rijdt u zonder zorgen in uw favoriete zakelijke auto. Bij FinancialLease.nl kunt u terecht als u op zoek bent naar een Volkswagen coupé met een stoere, sportieve uitstraling.

 

Zakelijk rijden met Financial Lease

Veel ondernemers kiezen voor leasen in plaats van kopen. Bij leasen betaalt u namelijk niet in één keer de aanschafwaarde van de auto, maar spreidt u de kosten over meerdere maanden. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Bovendien bent u tijdens het leasen economisch eigenaar van de auto, waardoor u profiteert van diverse belastingvoordelen. Hierover leest u meer op de website. Heeft u vragen over het leasen, of over het huidige aanbod? Neem dan contact op met onze lease adviseurs.

To Top