Volkswagen Jetta lease auto's

De Jetta is een compacte middenklasse auto van het merk Volkswagen. Het is de sedan-versie van de Volkswagen Golf. De allereerste Volkswagen Jetta rolde in 1979 van de band, en was destijds verkrijgbaar als coupé en sedan. In Europa en Zuid-Amerika had de Jetta tussen 1992 en 2005 een andere naam, namelijk Vento. Na een facelift werd het in 2005 echter weer Jetta. Niet alleen in Europa is de Volkswagen Jetta erg populair: op de Noord-Amerikaanse markt is de Jetta tot nu toe de best verkochte Europese auto. Op deze pagina vindt u het huidige aanbod van FinancialLease.nl als het gaat om Volkswagen Jetta lease auto’s. Een Jetta leasen biedt zowel startende als ervaren ondernemers diverse voordelen.

female

Volkswagen Jetta lease auto's

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Jetta

Uitvoeringen van de Jetta lease auto

Vanwege de ‘aangebouwde’ kofferruimte stond de Jetta eerder bekend als ‘Een Golf met een koffer’. De laatste generaties straalt het model echter steeds meer Jetta uit en steeds minder Golf. De Jetta is beschikbaar met zowel benzine- en dieselmotoren als met een hybride aandrijving. De normale uitvoeringen van de Jetta zijn de Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. In 2012 kwam tijdelijk de Executive als extra uitvoering.

 

De voordelen van zakelijk leasen

Tijdens de leaseperiode bent u economisch eigenaar van de auto die u rijdt. Hierdoor komt u in aanmerking voor diverse fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek. Bij leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag, waardoor u doorgaans meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Het leasen van een gebruikte, jonge of nieuwe auto die bij u past doet u via FinancialLease.nl. Vul links op de pagina uw voorkeuren in en zie direct de Volkswagen Jetta lease auto’s die aan uw eisen voldoen. Heeft u vragen over leasen of over het aanbod? Neem dan contact op met FinancialLease.nl.