Volkswagen Jetta lease auto's

De Jetta is een compacte middenklasse auto van het merk Volkswagen. Het is de sedan-versie van de Volkswagen Golf. De allereerste Volkswagen Jetta rolde in 1979 van de band, en was destijds verkrijgbaar als coupé en sedan. In Europa en Zuid-Amerika had de Jetta tussen 1992 en 2005 een andere naam, namelijk Vento. Na een facelift werd het in 2005 echter weer Jetta. Niet alleen in Europa is de Volkswagen Jetta erg populair: op de Noord-Amerikaanse markt is de Jetta tot nu toe de best verkochte Europese auto. Op deze pagina vindt je het huidige aanbod van FinancialLease.nl als het gaat om Volkswagen Jetta lease auto’s. Een Jetta leasen biedt zowel startende als ervaren ondernemers diverse fiscale voordelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jetta

Uitvoeringen van de Jetta lease auto

Vanwege de ‘aangebouwde’ kofferruimte stond de Jetta eerder bekend als ‘Een Golf met een koffer’. De laatste generaties straalt het model echter steeds meer Jetta uit en steeds minder Golf. De Jetta is beschikbaar met zowel benzine- en dieselmotoren als met een hybride aandrijving. De normale uitvoeringen van de Jetta zijn de Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. In 2012 kwam tijdelijk de Executive als extra uitvoering, en per 1 januari 2014 is de Jetta niet meer verkijgbaar op de Nederlandse markt. Hierdoor is de Jetta alleen verkijgbaar met Occasion Lease. Een Volkswagen Jetta zakelijk leasen kan nog wel bij FinancialLease.nl. Bekijk het aanbod aan Volkswagen Jetta lease deals om de Jetta te zoeken die het best bij jouw bedrijf past.

De voordelen van zakelijk leasen

Tijdens de leaseperiode ben je economisch eigenaar van de Volkswagen Jetta die je rijdt. Hierdoor kom je in aanmerking voor diverse fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek. Bij leasen betaal je maandelijks een vast bedrag, waardoor je doorgaans meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Het leasen van een gebruikte, jonge of nieuwe auto die bij je past doe je via FinancialLease.nl. Bekijk het aanbod en zie direct de Volkswagen Jetta lease auto’s die aan jouw eisen voldoen. Heb je vragen over leasen of over het aanbod? Neem dan contact op met een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93, of vul de Lease Calculator in om jouw maandtermijn te berekenen.