Subaru Outback lease auto's

De naam van de Subaru Outback is even avontuurlijk als zijn uitstraling: deze stoere SUV is niet alleen een ideale gezinsauto, maar biedt ook de zakelijke rijder veel mogelijkheden. De Outback ontstond als een speciale uitvoering van de Subaru Legacy, maar kreeg in 2003 een eigen reeks. Het model is groot, comfortabel en sportief, uitermate geschikt voor als u vaker op onverharde wegen rijdt. Bovendien is de Outback standaard voorzien van een indrukwekkend veiligheidssysteem. Dit systeem heet Eyesight, en bevat onder andere waarschuwingsassistenten en een rijstrookassistent. Bovendien kan de auto zelfstandig een remingreep uitvoeren waar nodig. Bent u op zoek naar een aantrekkelijke wagen met scherpe verbruikscijfers? Bekijk dan hier onze huidige voorraad Subaru Outback lease auto’s.

female

Subaru Outback lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Outback

Outback op de weg: krachtig, maar subtiel

De Subaru Outback lease auto toont gelijk zijn kracht wanneer u ermee op pad gaat, maar blijft een soepele en stille rijervaring bieden. Het model beschikt over een boxermotor, wat typerend is voor de Subaru auto’s. De motor is hierbij horizontaal geplaatst, waardoor de auto een lager zwaartepunt heeft. De binnenruimte van de Outback is bovendien handig te benutten. Klapt u de achterbank neer (dit kan vanuit de kofferbak), dan beschikt u over maximaal 1848 liter aan bagageruimte. Zowel de passagiers voor- als achterin hebben een comfortabele hoeveelheid zitruimte.

 

Subaru Outback leasing via FinancialLease.nl

Wilt u sneller door de zoekresultaten navigeren? Vul dan links uw voorkeuren in, zodat u alleen nog de auto’s te zien krijgt die volledig aan uw eisen voldoen. Financial Lease is een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een auto. U bent namelijk economisch eigenaar van uw Subaru Outback, vanaf de eerste dag dat u deze least. Hierdoor profiteert u van diverse belastingvoordelen. Aangezien u maandelijks een vast bedrag betaalt en niet gebonden bent aan een éénmalige investering van duizenden euro’s, houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Wilt u meer weten over Subaru Outback leasing via FinancialLease.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs.

To Top