Škoda Enyaq lease auto's

De Škoda Enyaq is de volledig elektrische SUV in het modellengamma van het Tsjechische automerk. De Skoda Enyaq lease staat op hetzelfde MEB platform dat Volkswagen Group voor al haar e-SUV's gebruikt en is komt qua look en feel overeen met de Volkswagen ID.4 en de Audi Q4 e-tron. Skoda elektric lease biedt veel voordelen met de Enyaq: je profiteert van lage bijtelling, duurzaam rijden en veel luxe uitstraling en rijcomfort. De Skoda Enyaq is uitgeroepen tot 'Beste Nieuwkomer 2022' in de verkiezing 'Zakenauto van het jaar'. Dat is niet zo gek, want EV leasing wordt steeds populairder bij ondernemers. Is de Škoda Enyaq zakelijke lease wat voor jou? Bekijk alle Financial Lease deals in ons aanbod.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Enyaq

Elektrische SUV lease deals

Skoda Enyaq is de ideale auto voor ondernemers die duurzaam leasen hoog in het vaandel hebben staan. De elektrische SUV biedt veel ruimte voor grote families en is de perfecte auto voor zakelijk rijden omdat het een stoere, doch nette uitstraling heeft. Skoda electric lease biedt het voordeel dat je profiteert van lage bijtelling in 2021 en de zakelijke bijtelling 2022 is ook voordelig. Kies voor Skoda Financial Lease, dan ben je direct eigenaar van de SUV lease deal waardoor je gebruik mag maken van diverse aftrekposten zoals renteaftrek, investeringsaftrek en fiscale afschrijving.

Beste Nieuwkomer Zakenauto van het Jaar 2022

De Enyaq gooit hoge ogen op de verkiezing Zakenauto van het Jaar 2022 door Automobiel Management. In 2021 dede veel ondernemers een Financial Lease aanvraag voor de SUV. Škoda zet zelf in op verduurzaming van hun modellengamma waardoor we de komende jaren nog meer elektrische Skoda lease deals zullen gaan zien. Benieuwd naar jouw leasemogelijkheden? Neem contact op met onze Lease Adviseurs of bereken de beste leaseprijs voor jouw zakelijke auto via onze Lease Calculator.