Renault Laguna lease auto's

In 1994 presenteerde Renault de Laguna. Dit model werd gezien als de opvolger van de Renault 21. In 2001 kwam de tweede generatie van deze auto op de markt en in 2007 verscheen de derde generatie. De Renault Laguna lease auto is leverbaar in een vijfdeurs hatchback, een vijfdeurs stationcar en een coupé met drie deuren. U heeft de keuze uit meerdere benzine- en dieselmotoren en verschillende uitvoeringen. Sinds 2016 produceert Renault de Laguna niet meer, maar uiteraard vindt u diverse occasions in ons aanbod. De opvolger van de Laguna is de Talisman, die wij ook leveren.

female

Renault Laguna lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laguna

Een comfortabele middenklasse auto

De Renault Laguna lease auto is een grote middenklasse auto die erg comfortabel rijdt. Er zijn bij ons verschillende uitvoeringen leverbaar, waaronder een stationwagen: de Estate. Wat betreft de motoren kiest u uit een 1.6 16 V en twee 2.0 16V benzinemotoren en drie verschillende 2.0 dieselmotoren. Daarnaast is de Laguna beschikbaar als vernieuwde 1.5 dCi met 110 pk. De driedeurs coupé is leverbaar in de basismotoren, een nieuwe 3.0 V6 turbo diesel en een 3.5 V6 benzineuitvoering. De Renault Laguna staat bekend om zijn ruimte en luxe. De keuze uit de verschillende uitvoeringen zorgt ervoor dat er meerdere stijlen en motorprestaties mogelijk zijn. Dit betekent dat de Laguna geschikt is voor een gevarieerde doelgroep.

 

Bereken het gunstigste Financial Lease tarief

Kiezen voor een Renault Laguna lease auto houdt in dat u niet in één keer een behoorlijk bedrag kwijt bent, zoals wel het geval is wanneer u een auto koopt. U houdt meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen, waardoor leasen erg aantrekkelijk is voor starters. Tijdens het leasen bent u economisch eigenaar van de auto en profiteert u van diverse belastingvoordelen. Naast het huidige leaseaanbod vindt u ook een leasecalculator op onze website waarmee u leasetermijnen vergelijkt of het gunstigste Financial Lease tarief berekent.