Peugeot 206+ lease auto's

De Peugeot 206 uit 1998 is één van de populaire Peugeot modellen die ooit gemaakt zijn. Toen de opvolger in beeld kwam, de 207, bleek die voor Peugeot liefhebbers iets te verschillend van de succesvolle 206. Om die mensen tegemoet te komen, besloot Peugeot het model iets langer te blijven produceren. De auto werd in 2009 opnieuw geïntroduceerd op de Europese markt en kreeg nu de naam 206+. De 206+ lease auto is technisch gezien een 206, maar heeft een voorkant die sterk lijkt op die van de 207. De 206+ is geproduceerd tot in 2012, daarna maakte het model definitief plaats voor de 208. Bekijk op deze pagina onze huidige voorraad Peugeot 206+ lease auto’s en vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

female

Peugeot 206+ lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

206+

Soepel rijden in de verbeterde 206

De 206+ is beschikbaar als drie- en als vijfdeurs. Het model heeft een beperkt motoraanbod: er zijn verschillende benzinemotoren en diesels geproduceerd, maar de diesels werden in Nederland nauwelijks verkocht. Het gevolg hiervan is dat er weinig diesels als occasion te vinden zijn. Wie in een Peugeot 206+ lease auto rijdt, profiteert van comfortabele rijeigenschappen en een soepele vering. Peugeot verwerkte in de 206+ betere voorstoelen ten opzichte van de ‘oude’ 206, en ook het ruimteaanbod heeft een ontwikkeling doorgemaakt. Bent u op zoek naar een bescheiden hatchback die zich goed redt in het drukke stadsverkeer, dan is de Peugeot 206+ wellicht iets voor u. Kies op FinancialLease.nl uit verschillende gebruikte Peugeot 206+ lease modellen.

 

Financial Lease als alternatief voor kopen

Wanneer het kopen van een auto geen (gewenste) optie is, kan Financial Lease een zeer gunstige oplossing zijn. Bij deze financieringsvorm krijgt u te maken met een vaste maandelijkse afschrijving. U houdt dan meer ruimte over voor andere investeringen die voor u belangrijk zijn. Bovendien bent u bij Financial Lease economisch eigenaar van uw Peugeot 206+ lease auto, zodat u in aanmerking komt voor diverse belastingvoordelen. Wilt u meer informatie over leasen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

To Top