Ford Fiesta lease auto's

Of je nu op zoek bent naar een city car of upper MPV: Ford is een grote naam binnen ieder segment en mikt met het modellengamma op een breed publiek, waaronder ondernemers. Veel van de Ford Fiesta leasing modellen lenen zich uitstekend voor zakelijk gebruik. Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een Ford Fiesta lease auto? Dan ben je bij FinancialLease.nl aan het juiste adres. In de uitgebreide voorraad vind je verschillende uitvoeringen van de Ford Fiesta, zoals de Ford Fiesta ST line 2018 lease. De eerste Fiesta rolde al in 1976 van de band en het kleine broertje van de Ford Focus is nog steeds zeer populair. Ook andere merken die meedoen in het city car segment profiteren van de steeds grotere vraag naar kleine personenauto’s. Vergelijkbare modellen worden geproduceerd door Alfa Romeo, Volkswagen en Opel met respectievelijk de MiTo, Polo en Corsa. Kijk voor het aanbod aan Ford Fietsa Financial Lease deals op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fiesta

Fiesta: letterlijk een feest op de weg

Het ligt letterlijk besloten in de naam. Dat ‘feest’ de letterlijke betekenis is van ‘fiesta’ merk je namelijk aan het weggedrag van de Ford Fiesta. Het leasemodel staat bekend om sportief en fijn stuurgedrag. Behalve dat, zorgt het uitgebalanceerde onderstel ook nog eens voor prima wegligging. Dit is zeker het geval bij de sportieve Fiesta ST leasing. Hiernaast kan je ook de stationwagen zakelijk leasen. Net als voor de andere modellen van Ford leasen geldt dat de mogelijkheden voor de motoren eindeloos zijn. Zo variëren de opties voor een benzinemotor van een 1.0 met 65 pk tot een 1.6 met 182 pk met speciale EcoBoost, of als Ford Fiesta automaat verkrijgbaar. Ook wat dieselmotoren betreft is het aanbod groot. Welke motor je ook kiest, het Ford Fiesta leasen bewijst keer op keer een feest op de weg te zijn.

Voordelen Financial Lease

Financial Lease brengt meerdere voordelen met zich mee. Vind tussen ons aanbod alle Ford Fiesta lease deals. Je hoeft niet in één keer duizenden euro’s te investeren, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke uitgaven. Een Fiesta Financial Leasen is hetzelfde als Fiesta koop lease, hierbij ben je direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je in aanmerking komt voor veel belastingvoordelen. Maak gebruik van onze handige zoekfunctie en vind de Ford Fiesta lease auto die past bij jouw onderneming. Heb je vragen over het aanbod, of over het leasen zelf? Neem dan gerust contact op met onze Lease Adviseur via 030 267 99 93 voor meer informatie