Opel Mokka X lease auto's

De Opel Mokka X is een stoere en sportieve stadsauto. Dit model is uit de productie sinds 2019. De traditionele Mokka en de elektrische Mokka rollen daarintegen nog wel van de fabrieksband. Deze SUV crossover van Opel heeft een strak design waarbij avontuur gecombineerd wordt met comfort en luxe. De Opel Mokka X is door de zuinige motor en het rijcomfort uitermate geschikt voor ritjes naar klanten toe. De Opel lease auto is voor ondernemers makkelijk te leasen via FinancialLease.nl. Ook een tweedehands Opel Mokka X leasen is mogelijk via Occasion Lease. Een Opel Mokka X leasen kan bij FinancialLease.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mokka X

De perfecte allrounder

Ben je voor werk veel onderweg en geniet je van rijcomfort en veiligheid? Dan is een Opel Mokka X leasen de perfecte oplossing. Er zijn verschillende varianten beschikbaar zoals de zuinige Mokka X CDTI Business+. Wil je graag elektrisch rijden? Kies dan voor de nieuwe Mokka E bij FinancialLease.nl. Met elektrisch Opel rijden draag je bij aan duurzaam leasen. Wanneer je geniet van sportief rijgedrag kan je genieten van de Mokka X Turbo Innovation met 140pk. Met de Opel Mokka X kom je altijd goed voor de dag. Zoek de Opel Mokka X lease deal uit die het best bij jou en jouw bedrijf past en neem snel contact op!

Opel Mokka X leasen

Is de Opel Mokka X de perfecte auto voor jouw bedrijf? Bekijk dan snel alle zakelijke leasespecials voor nieuwe auto's en occasions. Het rijden van de zakelijke lease auto kan met vele fiscale voordelen zoals renteaaftrek, investeringsaftrek en btw-teruggaaf. Wil je graag andere modellen van Opel leasen? Dit kan ook bij FinancialLease.nl. Is de Opel Mokka X de auto voor jou? Bereken dan jouw maandtermijn via de Lease Calculator, of geef een belletje aan een van onze Lease Adviseurs via 030 267 99 93 voor meer informatie.