Mercedes-Benz C-Klasse lease auto's

De C-Klasse is de kleinste sedan in het modellenportfolio van Mercedes. Desalniettemin is het een grote verschijning. Bij ons kunt u de Mercedes C-Klasse leasen in twee modellen: het voorlaatste model en de nieuwe C-Klasse.

Welke C-Klasse u ook zoekt, in ons ruime assortiment vindt u gemakkelijk en snel uw Mercedes. Naast ons ruime assortiment bieden wij u ook (fiscale) voordelen die komen kijken bij financial leasing. U wordt de economische eigenaar, waardoor u kunt genieten van onder andere BTW-voordeel op de afschrijving.

female

Mercedes-Benz C-Klasse lease auto's

C-Klasse

Lease nu een luxe auto als de Mercedes-Benz C-Klasse en geef een boost aan jouw zakelijke imago.

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

C-Klasse

Comfort met een grote C

De nieuwe C-Klasse lease auto is een perfecte mix van sportiviteit en comfort. Het interieur is klassieke vormgeving en voorzien van moderne technieken. Het middenconsole is uitgevoerd in zwarte pianolak waardoor de auto een luxe uitstraling krijgt. Binnen in de Mercedes bevindt u zich in een oase van rust. Hij rijdt erg geruisloos en ligt stabiel op de weg. Naast de luxe uitstraling die hij standaard heeft, is hij leverbaar met verschillende opties waardoor u nóg comfortabeler rijdt. Denk aan een met hout ingelegde middenconsole, stijlvolle interieurverlichting of handsfree access.

 

C-Klasse in drie modellen

De C-Klasse is in drie modellen te krijgen, namelijk de Limousine, Estate en Coupé. In de eerste twee modellen krijgt u veel ruimte. Ook achterin is het comfortabel vertoeven voor uw passagiers. De Limousine en Estate zijn al sportief vormgegeven door het dynamische lijnenspel en grote wielbasis. De Coupé doet daar nog een schepje bovenop. De lange en lage Coupé heeft een sportief silhouette. Het sportieve uiterlijk wordt versterkt door het rijgedrag van de auto. Wij bieden een dagelijks wisselend aanbod van zowel jonge als nieuwe Mercedes C-Klasse lease auto’s.

To Top