Mercedes-Benz GLC-Klasse lease auto's

De Mercedes-Benz GLC-Klasse lease auto is een grote en veilige auto, die een groot publiek aanspreekt. Dit model biedt je als gebruiker veel mogelijkheden: de auto is geschikt voor de snelweg, maar ook ideaal voor moeilijk begaanbare terreinen. Dit is één van de redenen waarom dit model de GLC-Klasse heet. Dit staat namelijk voor het Duitse woord “Geländewagen”, wat in het Nederlands terreinwagen betekent. In ons aanbod vind je zowel nieuwe als tweedehands auto's voor Mercedes-Benz GLC-Klasse leasing. Bekijk deze pagina voor alle Mercedes GLC-Klasse lease deals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GLC-Klasse

Kenmerken van de GLC-Klasse

De Mercedes-Benz GLC-Klasse is een compacte maar luxe crossover SUV die in 2015 werd geïntroduceerd om de GLK-Klasse te vervangen vanaf 2016. Volgens Mercedes-Benz is de GLC-Klasse de SUV variant van de C-Klasse. De GLC-Klasse is verkrijgbaar in een vijfdeurs carrosserie met plaats voor vijf personen. Mercedes biedt ook een GLC Coupé aan, met een schuin aflopend achterdakdesign. De GLC business lease auto is verkrijgbaar in drie soorten dieselmotoren, drie benzinemotoren en een plug-in hybride. Interesse om de GLC-Klasse zakelijk te rijden voor jouw onderneming? Bekijk dan ook het tweedehands Mercedes lease aanbod

Meer over het business leasen en de fiscale voordelen van FinancialLease.nl

Een Mercedes-Benz GLC-Klasse Financial Leasen is voor ondernemers vaak gunstiger dan het kopen ervan. Met Financial Lease betaal je niet in één keer de hele aanschafwaarde, maar spreid je de kosten over meerdere maanden. Zo houd je ruimte over voor andere investeringen die belangrijk zijn voor jouw onderneming. Bovendien ben je tijdens het financial leasen economisch eigenaar van de GLC-Klasse lease auto, waardoor je direct profiteert van diverse fiscale voordelen. Heb je vragen? Neem hiervoor dan gerust contact met ons op. Of bereken je eigen maandtermijn met onze Lease Calculator.