Maserati Quattroporte lease auto's

De Maserati Quattroporte is een bekende auto van dit mooie merk. Al sinds 1963 is dit model op de markt en in 2013 verscheen de zesde generatie. De modelnaam “Quattroporte” betekent dat de auto vier deuren heeft. Deze sedan straalt klasse en luxe uit en is voorzien van een typisch Italiaans ontwerp. De Maserati Quattroporte lease auto is 5,26 meter lang en beschikt over een grote kofferbakruimte van 80 liter. De laatste generatie van dit model weegt 100 gram lichter dan de generatie hiervoor, dankzij het gebruik van aluminium voor de deuren, kofferklep en voorspatborden.

female

Maserati Quattroporte lease auto's

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Quattroporte

De krachtige uitvoeringen van de Quattroporte

De motor van de Quattroporte V8 bestaat uit 3,8 liter en levert een vermogen van 530 pk en een kracht van 710 Nm. Dit resulteert in een maximale snelheid van 307 kilometer per uur. Daarnaast is de Quattroporte S Q4 leverbaar met een V6 twin turbo. Deze uitvoering heeft een vermogen van 410 pk, een kracht van 550 Nm en haalt een topsnelheid van 285 kilometer per uur. De V6 accelereert in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u. Naast deze uitstekende prestaties ziet het interieur er ook fraai uit. De Maserati Quattroporte lease auto is voorzien van een infotainmentsysteem met touchscreen. Tevens beschikt de auto over een aantal nieuwe veiligheidssystemen, zoals Lane Departure Warning: een veiligheidssysteem dat u helpt op uw rijstrook te blijven.

 

Kom in aanmerking voor fiscale regelingen

Met Financial Lease als financieringsvorm betaalt u maandelijks een vast bedrag en houdt u doorgaans meer ruimte over voor andere investeringen. Bovendien bent u tijdens het lease economisch eigenaar van de auto, waardoor u voor diverse fiscale voordelen in aanmerking komt. Heeft u vragen over de Maserati Quattroporte lease auto of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.