Lamborghini Huracán lease auto's

De Lamborghini Huracan is een sportieve en elegante auto, die in 2014 op de markt verscheen. Dit model is de opvolger van de Lamborghini Gallardo: de best verkopende auto van Lamborghini. De naam Huracan komt van het stierenvechten: het is een Spaans stierenras. Het is een coupé met twee deuren die over een V10 motor beschikt. In slechts 3,2 seconden accelereert de Huracan van 0 naar 100 kilometer per uur, met een maximale snelheid van 325 kilometer per uur. Met de ‘anima’ knop stelt u zelf de rijstanden van de auto in. U heeft daarbij de keuze uit Strada, Sport en Corsa. Voor normale wegen drukt u op Strada, wat straat betekent. Gebruik Sport voor sportieve wegen en Corsa voor wanneer u op het circuit rijdt.

female

Lamborghini Huracán lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Huracán

Vind de Lamborghini Huracan die aan uw wensen voldoet


De Lamborghini Huracan lease auto is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Er is gebruikgemaakt van de meest exclusieve leersoorten met contrasterend stiksel. Op het middenconsole zijn er allerlei mogelijkheden, zoals het bedienen van de airconditioning en het multimediasysteem. Door gebruik te maken van ons handige zoekfilter, selecteert u eenvoudig uw voorkeuren. Op deze manier komen alle lease auto’s naar voren die aan uw wensen voldoen. U ziet dan in één oogopslag alle mogelijkheden.

 

Een efficiënte investering

Leasen is zowel voor starters als voor ervaren ondernemers erg aantrekkelijk. Bij leasen krijgt u namelijk te maken met een vaste maandelijkse afschrijving, en betaalt u dus niet in één keer duizenden euro’s. Op deze manier houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Een Lamborghini leasen is bovendien op korte termijn al geregeld: wie weet staat uw favoriete zakelijke auto al binnen 36 uur bij u voor de deur! Wilt u meer informatie over de Lamborghini Huracan lease auto, of over ons huidige aanbod? Neem dan contact met ons op.

To Top