Lamborghini lease auto's

Met een Lamborghini lease auto rijdt u een van de meest exclusieve sportauto’s van de moderne tijd. Samen met Ferrari vormt Lamborghini al jaren de crème de la crème van de Italiaanse auto-industrie. Niet veel mensen weten dat Lamborghini en Ferrari ook samen historie hebben. Een teleurgestelde Ferrari-klant, de tractorbouwer Ferruccio Lamborghini, begon namelijk met het bouwen van sportauto’s om de concurrentie met Ferrari aan te gaan. Op deze pagina vindt u de huidige Lamborghini lease voorraad van FinancialLease.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lamborghini

Modellengamma Lamborghini

Eén van de meest succesvolle Lamborghini-modellen is de Lamborghini Diablo. In de twintigste eeuw zette dit model het merk echt op de kaart, samen met de Countach en de Miura. Tegenwoordig worden deze modellen niet meer geproduceerd en is er plaatsgemaakt voor een nieuwe generatie supercars. In 2001 begon de verkoop van de Murciélago en in 2003 kwam de Gallardo erbij. De jongste Lamborghini-modellen zijn de Aventador en de Huracán.

 

Alle modellen uit het gamma van Lamborghini hebben de karakteristieke Lamborghini neus. De intimiderende koplampen zijn echte blikvangers. Verder is de combinatie van harde en dynamische lijnen kenmerkend voor Lamborghini. Ten slotte is er natuurlijk nog het geluid, dat iedere autoliefhebber kippenvel bezorgt.

 

Financial Lease

Drukt de aanschafprijs van een (nieuwe) Lamborghini te veel op uw zakelijke budget? Overweeg dan Financial Lease als alternatief. Wij bieden u de mogelijkheid om van de meeste merken een gebruikt, jong of zelfs geheel nieuw model te leasen. U betaalt niet in één keer duizenden euro’s, maar u spreidt de kosten en betaalt maandelijks een vast bedrag. Hierdoor behoudt u meer ruimte voor andere belangrijke investeringen. Met Financial Lease profiteert u bovendien van diverse belastingvoordelen, omdat u economisch eigenaar bent van de auto. Heeft vragen over het aanbod, of over het leasen zelf? Neem dan contact op met onze lease professionals.