Kia Soul lease auto's

In 2008 kwam de Kia Soul op de markt: een auto met een opvallend design. Het is een vierkant ontwerp, dat bekend staat om zijn ruimtelijke en praktische uitstraling. De naam, Soul, is afgeleid van de hoofdstad van Zuid-Korea: Seoul. Daar bevindt zich het hoofdkantoor van Kia en daarnaast vindt het automerk dat de Kia Soul lease auto een echte ziel heeft. De uitvoeringen die sinds 2014 op de markt verschenen zijn allemaal elektrisch. In ons aanbod vindt u uiteraard deze nieuwe modellen, maar kunt u ook terecht voor de benzinevarianten die Kia voor 2014 produceerde.

female

Kia Soul lease auto's

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Soul

Een model met een luxe standaarduitrusting

De Kia Soul heeft op dit moment geen verschillende uitvoeringen in het assortiment wat betreft de motor. Er is één variant met een 1,6 liter GDI motor. Dit is een krachtige benzinemotor met een vermogen van 140 pk. De elektromotor die daar in 2014 bij kwam is goed voor 110 pk. Luxe staat bij de Kia Soul lease auto centraal. Kia levert de Soul alleen als Executive Line, waarbij de standaarduitrusting al erg uitgebreid is. Deze uitrusting is voorzien van stoelverwarming, een navigatiesysteem, Dual Zone Climate Control, cruise control en een achteruitrijcamera. De voorruit van de Kia Soul is erg hoog, waardoor u een goed overzicht op de weg heeft. De kofferbak beschikt over een ruimte van 280 liter en deze kan worden vergroot door de achterbank neer te klappen. In dat geval is de laadcapaciteit maar liefst 891 liter.

 

Een interessante oplossing voor ondernemers

De Kia Soul lease auto is populair bij een gevarieerde doelgroep. Zowel bij een jong publiek als bij oudere autorijders is dit model erg in trek. Het leasen van een Kia Soul is voor veel ondernemers een interessante oplossing. U betaalt namelijk niet in één keer de volledige aanschafwaarde, maar u betaalt gedurende uw leasecontract maandelijks een vast bedrag. Heeft u nog vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie over het leasen? Neem gerust contact met ons op.

To Top